Тунджа може

1 min read
0
0
147
Тунджа може

В края на месец ноември бяха предадени 552 килограма капачки за рециклиране, събрани за благотворителната кампания „Тунджа може“. За периода от 6 месеца за кампанията са събрани общо 1639 килограма капачки на стойност 491,90 лева.

Тунджа може
Тунджа може

В този период бяха организирани две благотворителни обществени инициативи от читалищата и пенсионерските клубове, едната в село Генерал Инзово на празника на традициите – „Модата се мени фолклора остава“, който се проведе на 23 юни, и в село Безмер на младежкия фестивал „Тунджа творчество и иновации“, която се проведе на 01 септември.

Събраните средства от двете благотворителни инициативи, са на обща стойност 691,20 лева. За половин година кампанията получи голяма подкрепа и изключителен интерес от хора от всякаква възраст, от много детски градини, училища, фирми, кметства, читалища, пенсионерски клубове и жители на община „Тунджа“ и други населени места.

Тунджа може
Тунджа може

Има толкова много хора, които дариха капачки за кампанията, на които искаме да кажем едно огромно Благодаря. Надяваме се тази активност да продължи за да достигнем по-бързо до нашата благотворителна цел, а тя е да помогнем за  закупуването на нови мобилни ЕКГ апарати за спешните центрове в селата Тенево и Скалица.

Тунджа може
Тунджа може
Load More Related Articles

Check Also

Ямбол ще отбележи 6 май с литийно шествие и военен марш

По повод светлия християнски празник Гергьовден, кметът на Ямбол Георги Славов и началникъ…