Home България Образование Тъпотия до шия! Съкратиха пролетната ваканция за учениците

Тъпотия до шия! Съкратиха пролетната ваканция за учениците

2 min read
0
0
49
Класна стая

По-кратка пролетна ваканция за учениците от 1 до 12 клас. Решението е на министъра на образованието Красимир Вълчев. За  него ръководствата на училищата са били уведомени със заповед.

loading...

Почивните дни ще са от 17 до 20 април.

Преразглеждането на ваканцията се налага заради неотложна необходимост от компенсиране на пропуснатото учебно съдържание, пишат от образователното министерство.

Интересно какво учебно съдържание е пропуснато, при условие, че учители и ученици ежедневно са в процес на дистанционно обучение.

И помислиха ли образователните калинки на министър Вълчев какво ще преподават учителите, при условие, че материала е предаден.

И министър Вълчев, с удоволствие бих ви поставил две седмици да водите дистанционно обучение на ученици от начало образование и да ви видим тогава дали ще творите вие и подопечните ви калинки подобни идиотизми.

Считаме, че подобна стъпка е меко казано малоумно идиотска и показва, че в образователното министерство работят екземпляри, включително и министъра, които си нямата елементарно понятие от образование и от това което се случва в българското училище, особено сега, в условията на извънредно положение.

Load More Related Articles

Check Also

Удължават учебната година за учениците от 1 до 6 клас

МОН удължава учебната година за учениците от началния и основния етап на обучение заради е…