Home България Политика и власт Георги Марков: ГЕРБ ще постигне шеметна победа на изборите

Георги Марков: ГЕРБ ще постигне шеметна победа на изборите

1 min read
0
0
77
Георги Марков

Фандъкова има фасон за кмет на София. В цялата си политическа дейност няма една лоша дума срещу опонентите си. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Георги Марков.

Не ни пробутвайте “червеното сърце” Мая Манолова като независима. Кой модел ще смени тя – този на направеното метро и зала “Арена Армеец”? БСП не може да покаже нищо – една чешмичка не направихте за тези 47 години, в които управляваха София, само един мавзолей с една мумия, обърна се Марков към социалистите.

По думите му БСП ще загуби изборите в София, ще загуби вота и в големи областни градове, в които момента има кметове от ГЕРБ, като Варна, Бургас, Стара Загора. БСП ще загуби и в “червени” крепости като Враца и Видин, прогнозира депутатът.

ГЕРБ ще постигне шеметна победа на тези избори, заяви той.

Преди дни депутатът от ГЕРБ представи книгата си “Феноменът Виктор Орбан” . По повод 30-ата годишнина от официалното отваряне на границата на Унгария с Австрия депутатът от ГЕРБ Георги Марков представи книгата си “Феноменът Виктор Орбан”. Тя обхваща политическата дейност на Орбан от 16 юни 1989 г. до 20 август 2019 г.

„Критерият в политиката определя единствено суверенът. Няма друг критерий. Орбан е три пъти министър-председател на Унгария, избран е с 2/3 от гласовете”, казва Марков.

„През 2016 г. започна програмата на Виктор Орбан „Нуждаем се от унгарски деца, а не от миграти.” 33 000 евро е подаръкът за трето дете в семейството. От 1 юли тази година пък Орбан обеща и внесе 7-местни коли за многодетните семейства, като при покупката на такъв автомобил държавата помага с 8 000 евро”, каза още Марков.

„Майчинството в страната вече е 6 години. Младите семейства с 3 или 4 деца получават и помощ за реконструкция или при покупка на ново жилище”, посочи още той.

Load More Related Articles

Check Also

Президентът Румен Радев изрази съболезнования на своя колега Илир Мета по повод жертвите на земетресението в Албания

Държавният глава Румен Радев изпрати днес съболезнователно писмо до своя албански колега п…