Home България Политика и власт Георги Марков: ГЕРБ ще постигне шеметна победа на изборите

Георги Марков: ГЕРБ ще постигне шеметна победа на изборите

1 min read
0
0
116
Георги Марков

Фандъкова има фасон за кмет на София. В цялата си политическа дейност няма една лоша дума срещу опонентите си. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Георги Марков.

loading...

Не ни пробутвайте “червеното сърце” Мая Манолова като независима. Кой модел ще смени тя – този на направеното метро и зала “Арена Армеец”? БСП не може да покаже нищо – една чешмичка не направихте за тези 47 години, в които управляваха София, само един мавзолей с една мумия, обърна се Марков към социалистите.

По думите му БСП ще загуби изборите в София, ще загуби вота и в големи областни градове, в които момента има кметове от ГЕРБ, като Варна, Бургас, Стара Загора. БСП ще загуби и в “червени” крепости като Враца и Видин, прогнозира депутатът.

ГЕРБ ще постигне шеметна победа на тези избори, заяви той.

Преди дни депутатът от ГЕРБ представи книгата си “Феноменът Виктор Орбан” . По повод 30-ата годишнина от официалното отваряне на границата на Унгария с Австрия депутатът от ГЕРБ Георги Марков представи книгата си “Феноменът Виктор Орбан”. Тя обхваща политическата дейност на Орбан от 16 юни 1989 г. до 20 август 2019 г.

„Критерият в политиката определя единствено суверенът. Няма друг критерий. Орбан е три пъти министър-председател на Унгария, избран е с 2/3 от гласовете”, казва Марков.

„През 2016 г. започна програмата на Виктор Орбан „Нуждаем се от унгарски деца, а не от миграти.” 33 000 евро е подаръкът за трето дете в семейството. От 1 юли тази година пък Орбан обеща и внесе 7-местни коли за многодетните семейства, като при покупката на такъв автомобил държавата помага с 8 000 евро”, каза още Марков.

„Майчинството в страната вече е 6 години. Младите семейства с 3 или 4 деца получават и помощ за реконструкция или при покупка на ново жилище”, посочи още той.

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Георги Свиленски: Големият страх на Борисов са честните избори

Няма как тези рокади да доведат до решение на кризата. Иска се оставките на Борисов и глав…