Home България Политика и власт Караянчева пак плю по Радев: Отдавна не е обединител. Не мисли за бъдещето на България

Караянчева пак плю по Радев: Отдавна не е обединител. Не мисли за бъдещето на България

2 min read
0
0
13
Караянчева

“Президентът Румен Радев отдавна вече не е обединител. Отдавна, не е човекът, който наистина мисли за бъдещето на България. Не можеш да хвалиш България в чужбина, а тук да говориш точно обратното. Асфалт трябва навсякъде, но трябват и много други неща, които прави правителството. Ако Радев има конкретни критики – да ги каже точно и ясно.”

loading...

Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в Кърджали, цитирана от БНТ.

Председателят на парламента участва в церемония по първа копка за изграждане на многофункционална спортна зала. В района я очакваха протестиращи граждани, които скандираха “Оставка”. Караянчева обаче не се срещна с тях и мина по заобиколен маршрут.

Шефът на Народното събрание коментира думите на държавния глава Румен Радев, който днес е в Естония. От там президентът коментира, че развитието на България не минава само пред асфалт и призова да се инвестира повече в образование.

“Ако иска да помогне президента, нека да помогне. Нека да критикува конкретно и ясно, с ясни аргументи, за да може ако има какво да ни каже, да го каже ясно и точно”, каза още Цвета Караянчева.

Load More Related Articles

Check Also

Каракачанов скочи на Радев: Докато политиците разделят нацията, държавата няма да просперира

„В тежки моменти има два вида политици – тези, които правят нещо, и тези, които само крити…