Home България Политика и власт Корнелия Нинова в Ямбол: Да освободим народа си от съвременното робство на страха и натиска!

Корнелия Нинова в Ямбол: Да освободим народа си от съвременното робство на страха и натиска!

1 min read
0
0
99
Корнелия Нинова

Мили хора, скъпи ямболлии! Трогнахте ме с това посрещане до сълзи. Не знам дали разбрахте, но успяхте да ме разплачете. Последния път такава емоция съм изпитвала на Бузлуджа.

loading...

Благодаря ви за това посрещане, защото то е емоционално, защото сте истински, защото сте тук не докарани насила, не заради пари и постове в администрацията, а защото вярвате. Няма по-голяма сила в политиката от вярата. Нищо не може да я замени. Нито монети, нито злато, нито обещания, нито постове. Ето затова сте силни и затова ще победим в Ямбол. Благодаря ви от сърце!

Тук съм да подкрепя Катя, листата ни за Ямбол, кандидатите за кметове на общини, листите, целият този прекрасен екип от опитни хора – кметове като Георги и Христо с няколко мандата, но и много младост и много енергия като Катя и всички други млади хора в тези листи. Това е другата сила на нашата партия – приемствеността между опита и мъдростта и младостта и енергията. Третата сила на този екип е, че са почтени хора, че са честни, че са професионално подготвени, че си обичат общината, града и вас съгражданите и са готови да направят всичко в работата си за вашето добруване. Пожелавам ви успех, Вярвам във вашия успех като екип.

Ямбол и цялата област могат да се променят и тази промяна е във вашите ръце. Ние ви предлагаме конкретни, ясни, човешки и възможни ангажименти към вас. Предлагаме ви умни, подготвени и почтени хора, които да свършат работа, но тези, които ще решат сте вие и всеки, до когото успеете да се докоснете в областта.

Не е тайна колко голям е страхът, страхът у нашия политически опонент, че губят властта, ги доведе до натиск, репресии и заплахи за кого да гласуват хората, че ще им вземат бизнеса, че ще ги уволнят от работа. Но този страх на управляващите е обясним. Губейки, те се страхуват. Страхът у българина е предизвикателство пред нас.

Благодаря ви, че сте тук, защото сте смели хора, дошли сте открито да си изразите позицията. Предайте тази смелост и на другите. Голямото предизвикателство пред нас е да освободим народа си от това съвременно робство на страха, на натиска, на държането в подчинение на цял народ от една малка група хора.

Нека заедно с тази енергия, която излъчваме днес, с тази сила и тези усмивки да го направим. Да променим Ямбол, общините в областта, но най-вече да променим живота на българина. Знам, че можем, че сме умни, почтени, че ще го направим. С тази вяра, с тази надежда за победа прегръщам всички ви, желая успех и да се поздравим на 27 – ми октомври с победа.

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Президентът Радев с остра атака: Прокуратурата дава тон за погазване на закона, прави кризисен пи-ар на премиера

Всъщност прокуратурата дава тон за погазване на закона – не спазва следствената тайн…