Home България Политика и власт Мая Манолова: Целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на Фандъкова

Мая Манолова: Целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на Фандъкова

2 min read
0
0
117
Мая Манолова

„Публично известно е, че целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на г-жа Фандъкова. Вотът й е организиран. Има подаден сигнал от адвокати за подобни нарушения в изборния ден. Г-жа Фандъкова е фаворит на ромския вот. Всеки може да проследи секциите във „Факултета” и във „Филиповци”.

loading...

Проблемът е, че тя води с 10 към 1 по отношение на всички останали кандидати взети заедно. Да се гласува ударно рано сутринта е съмнително. Според социолозите сътоношението между двете ни е било 40 към 10 преди 10.00 ч.”

Това заяви студиото на предаването „Здравей, България” по Нова телевизия гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова.

38 000 гласа е разликата между двете на първия тур от изборите. „Това е нищожна разлика, която може да бъде стопена и доволните усмивки на г-н Борисов и на ГЕРБ да се изчезнат. Всичко зависи от гражданите. Не могат да бъдат купени толкова гласове, че да удавят вота на хората”, каза още Манолова.

По думите й лъжите на предизборния щаб и на г-жа Фандъкова продължават. „Показах многократно кои са хората в моя екип. За разлика от нея не влизам в пазарлъци с партийни централи. Не си купувам подкрепата и не раздавам постове”, категорична е Манолова.

Според нея поведението на Фандъкова е последователно. „В рамките на кампанията преди първия тур тя бягаше от дебати. Тя избяга от дебата пред студентите в Софийския университет и пред младежките организации. Тя отказа участие и на хората от „Спаси София”, които ни поканиха днес”, поясни Манолова.

Тя допълни, че финансите, които са вложени в кампанията й, може да види всеки в реално време в интернет. „Информация за парите има на сайта на кампанията ми. Не чух колко пари г-жа Фандъкова е похарчила за кампанията си. Не стана ясно колко струват билбордовете, с които тя разполагаше”, заяви независимият кандидат за кмет на София.

В ефира на предаването Манолова предизвика Фандъкова да не се крие. „Тя избяга разговор. Готова съм на дебат преди балотажа. Нека да дойде и публично да обсъдим проблемите на София”, каза още Манолова.

Тя допълни, че е време да свалим авторитарния режим, който управлява както София, така и България.

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Парламентът избра Диана Ковачева за омбудсман

Парламентът избра за омбудсман на страната Диана Ковачева, която досега бе заместник в инс…