Home България Политика и власт Крум Зарков: Не смятам, че избора на нов състав на Националния съвет на партията беше предопределен

Крум Зарков: Не смятам, че избора на нов състав на Националния съвет на партията беше предопределен

2 min read
0
0
6
Крум Зарков

Не вярвам да съм най-одобрявания в БСП, но получих голямо доверие и съм благодарен. Също така не смятам, че избора на нов състав на Националния съвет на партията беше предопределен. Става дума за една листа от около 700 кандидата, огромната част от които са много достойни хора, гласува се за 113 и е нормално да има известно разочарование в тези, които не са успели. Но се надявам да продължим заедно напред за общата кауза. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин” Крум Зарков, депутат от „БСП за България”, член на НС на БСП.

loading...

Партията не е вождистка и не би могла да стане вождистка. БСП направи много тежки реформи в последните четири години, те се олицетворяват с мандатност на депутатите, на органите, с прекия избор на председател и това само по себе си води до обновление. То се регистрира първо в парламентарната група – над 40 процента от нея са депутати за първи път, в европейската листа, където Цветелина Панкова и Петър Витанов излязоха много напред и сега на конгреса. В смисъл, това е един процес, който тече от няколко години и в който аз не виждам нещо лошо, каза още Зарков.

Load More Related Articles

Check Also

Президентър Радев: Борисов заробва идните поколения с харчове

Борисов заробва идните поколения с харчове, заяви президентът Радев, като добави: “&…