Home България Ред и сигурност Баща нахлу в час по химия в пловдивско училище и нападна ученик

Баща нахлу в час по химия в пловдивско училище и нападна ученик

1 min read
0
0
74
Ядосай се

50-годишен пловдивчанин нахлул в класна стая в ОУ „Княз Александър І”, задърпал седмокласник и се държал агресивно с учителката. Това потвърдиха от пресцентъра на прокуратурата в Пловдив. Районните магистрати наблюдават бързото производство, образувано по случая от служителите на реда в Четвърто РУ в Пловдив.

Инцидентът станал вчера в елитното училище, което се намира в центъра на града. 50-годишният мъж е влязъл в учебното заведение, избутал охраната и се насочил към класната стая на седми клас.

Той отворил афектиран вратата на кабинета по време на часа по химия и се насочил към чина на 13-годишно момче, за да иска обяснение за конфликт с дъщеря му.

Въпреки опитите на учителката да потуши скандала, мъжът започнал да дърпа ученика за якето и да му се кара. От ръководството на училището веднага е бил подаден сигнал на спешния телефон 112. Пристигналият полицейски екип е задържал мъжа за срок от 24 часа по Закона за МВР.

Според запознати, мъжът бил баща на петокласничка. Той твърдял, че седмокласникът е удрял момичето. Хулиганските действия той извършил пред очите на дъщеря си, която измъкнал преди това от клас.

По бързото производство, водено от разследващ полицай при Четвърто РУ на МВР-Пловдив, се извършват процесуално-следствени действия. Предстои 50-годишният мъж да бъде привлечен като обвиняем.

Load More Related Articles

Check Also

Пребиха с бухалка мъж на оживено място в Ямбол – никой не му помогна

Възрастен мъж е с опасност за живота след жестоко нападение на оживено място в Ямбол, съоб…