Home България Ред и сигурност Брутално жестоко убийство в Бургас. Мъж удря жена си с чук в главата, довършва я с възглавница

Брутално жестоко убийство в Бургас. Мъж удря жена си с чук в главата, довършва я с възглавница

2 min read
0
0
1,296
Брутално убийство в Бургас

Улица ”Антон Иванов” в бургаския кв. „Сарафово“ почерня от полиция след получен сигнал за жестоко убийство на жена. По непотвърдена информация тя е умъртвена с чук, съобщава Флагман.бг.

loading...

Става въпрос за семейна драма. В къщата са били само двамата съпрузи, когато между тях е възникнал скандал.

По информация на регионалния сайт убиецът е психичноболен, лежал е в Психото в Бургас. Убил е жената с 10 удара с чук, но тъй като тя все още дишала, решил да я довърши, притискайки главата ѝ с възглавница, докато спре да диша.

На място има огромно струпване на служители на реда от различни сектори на полицията.

Живеещите на ул. „Антон Иванов” в бургаския кв. Сарафово са потресени от новината за смъртта на тяхната съседка Янка, която била много приятен и кротък човек. Тя и убиецът й имали дългогодишен брак и общо дете, което обаче отдавна не живеело при тях. И двамата, според съседите, били на възраст между 60-65 години.

Янка имала и две деца от първия си брак, които живеели в Германия от 1990 г. Те още не знаят какво се е случило с майка им. През последните години Манол имал проблеми с психиката и веднъж е лежал в болница за това, разказват хората, които ги познават.

Противообществени прояви обаче е нямал, редовно поздравявал и никой не е допускал, че може да се стигне до подобна драма.

Янка била изключително възпитана жена, лятно време работела в заведение в Равда.

Двамата не са местни жители. Дошли в квартала около 1985 г. Построили двуетажната си къща, а след това до тях триетажна сграда с мансарда е построила сестра на Янка.

Според някои от свидетелите, често виждали Манол да опитва да полива цветята в градината, вземайки с ведро вода от кладенец-имитация. Кладенецът се намира пред самата къща и в него никога не е имало вода. Но това било единственото нещо, което го издавало, че не е добре.

Все още убиецът е вътре и се разпитва от психолози. Криминалисти разпитват съседа, който от 30 години живее срещу злополучната къща.

Load More Related Articles

Check Also

Река Ерма наводни къщи и дворове в Трън

Река Ерма е излязла от коритото си в землището на Трън, съобщи директорът на Регионалната …