Начало България Ред и сигурност Сливенска мутра счупи носа на ученик след спор на пешеходна пътека

Сливенска мутра счупи носа на ученик след спор на пешеходна пътека

1 мин. четене
0
0
70
Пострадалото момче

Агресивен шофьор нападна ученик след спор на пешеходна пътека. Дванайсетокласникът е със счупен нос в сливенската болница, а нападателят е на свобода.

Екип на bTV се срещна със Станислав в болницата. Страхува се да покаже лицето си. Разказва, че в понеделник, на път за училище, на пешеходна пътека го засякъл автомобил. 

„Свали си прозореца, започва да ме обижда, каза: „Ей, ти къде минаваш, какво правиш?”. Аз си бях на края на пешеходната пътека”, разказа ученикът. Продължил да върви, но шофьорът го проследил.

„Слиза от колата и вика: „Ти голям мъж ли си?”. И ме удари. Дойде, свлече ми суичъра над главата и започна да ме удря, да ме блъска по главата”, допълни Станислав.

След побоя шофьорът избягал, като едва не прегазил жена на съседна улица, разказват свидетели. Сигнали за двата инцидента са подадени на тел. 112.

„Незабавно са организирани заградителни и издирвателни мероприятия и след около 15 минути в квартал „Комлука” автомобилът е установен заедно с водача. Лицето е известно, на 42 години, криминално проявено”, посочи началникът на ОД на МВР – Сливен Димитър Кикьов.

След 24 часа в ареста нападателят е освободен. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте още свързани статии

Вижте също така

Задържаха двама за убийството във влака край Вакарел

Моля всички пънтици, които са били във влака да се свържат с МВР за допълнителни данни във…