Home Култура Музика MANOWAR се завръщат в София с ексклузивно шоу от феноменалното си прощално световно турне The Final Battle 2019

MANOWAR се завръщат в София с ексклузивно шоу от феноменалното си прощално световно турне The Final Battle 2019

2 min read
0
0
427
Manowar

Дългоочакваното завръщане след почти 10 години ще се случи на 16 юни 2019 година в зала „Арена Армеец”.

loading...

Билетите влизат в продажба на 8 януари, вторник, в 10 ч. на www.eventim.bg.

„Ние обещахме да се завърнем в България и сега ще изпълним това свое обещание!” споделя Joey DeMaio.” Страстта и силата на българските фенове са легендарни!

Феновете на MANOWAR са най-ревностните фенове в България и светът го знае и ще се убеди в това още веднъж”.

Final Battle World Tour 2019 стартира на 25 февруари 2019 година със сетлист с най-любимите парчета на феновете.

Наскоро MANOWAR обявиха, че E.V. Martel ще участва като китарист в това турне.

За най-големите фенове, на това турне ще бъдат пуснати в продажба ограничен брой ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES! ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES са допълнителни бонуси към основния билет; това означава, че притежателите на ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADE трябва да имат закупен отделно билет за концерта. ULTIMATE FAN EXPERIENCE Upgrade са достъпни ексклузивно на The Kingdom of Steel (Europe). За да си поръчате ULTIMATE FAN EXPERIENCE Upgrade, кликнете HERE Следвайте MANOWAR на manowar.com , Facebook, Twitter и Instagram за всички дати от турнето и новини.

За MANOWAR

Влиянието на MANOWAR в музикалната рок индустрия е неоспоримо. По време на убийствената им кариера, те оставят отпечатък върху хеви метъл жанра с невероятно майсторство и характерно творчество.

С безкрайно убеждение и упорство и с безпогрешна смелост да прави нещата по свой собствен начин, бандата се справя дори и с невъзможно изглеждащите предизвикателства.

Във времето на шоута, откриващи „таланти” и тромави еднодневни хитове, тази група предоставя на феновете точно това, заради което ги обичат: величествената и силна музика на техния живот; песни, възпяващи смелостта на индивида и духът на обществото.

Бандата е носител на множество златни и платинени награди, има над 35 турнета като водеща група с продадени между 10 и 50 хиляди места. Несравнимите верни последователи на MANOWAR от цял свят присъстват неизменно на ивентите им на живо.

Ето защо, фенове от над 40 страни пътуват до Германия, за да ги гледат на Magic Circle Festival. MANOWAR издават “Thunder In The Sky” през 2009 г.и като трибют към най-преданите си фенове записват за пръв път в метъл историята забележителната балада “Father” на 18 различни езика.

С “Kings Of Metal MMXIV Silver Edition” MANOWAR даряват на последователите си съвсем нов запис, пълен с изненади и бонуси, на бестселъра и носител на награди албум “Kings Of Metal”.

Световното турне “The Final Battle” World Tour дава воля на безкрайната сила на MANOWAR, по-мощна от когато и да било и със съвсем нова мултимедийна продукция; тя ще бъде споделена с всички онези, в чиито вени тече Истински Метъл.

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Роби Уилямс: Ползвам аутокю на концерти, забравям текста заради наркотиците

Роби Уилямс обвини дългата употреба на наркотици за това, че забравя текстовете си. За щас…