Home Култура Театър и опера Благотворителен спектакъл за Денис

Благотворителен спектакъл за Денис

1 min read
0
0
192
Да помогнем на Денис

Млад ямболски математик и студент в СУ “Св. Климент Охридски” е с диагноза тумор на костите.

През лятото на тази година животът на Денис Вълчев се преобръща на 180 градуса. След тежката диагноза следва кратко лечение в България. В момента 19-годишният младеж, заедно със семейството му, е на лечение в Париж. A през това време приятелите му търсят начин да му помогнат.

Star Productions се включи в кампанията и организира благотворителен спектакъл под мотото „Да помогнем на Денис!“

Двама мъже и половина е авторски спектакъл на Николай Атанасов – Шуши и със специалното участие на Георги Низамов – Низама…. и разбира се, българския народ.

Средствата, събрани от благотворителния спектакъл ще бъдат предоставени за лечението на Денис!

Спектакълът ще се състои на 26 ноември 2018 г. от 19:00 часа в Зрителната зала на община Ямбол.

“Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че… Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестестен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света”

Фьодор Михаилович Достоевски

Николай Атансов – Шуши и Георги Низамов – Низама, няма да изкривят представите ви за света в спектакъла „ Двама мъже и половинка.” Като верни привърженици на руската класика и твърдия алкохол, и като добри познавачи на българската народопсихология, двамата актьори обещават да започнат представлението в жанра на така актуалния напоследък „stand up comedy” и ако не успеят да останат прави до края, ще го завършат като „Бохемска рапсодия”.

Load More Related Articles

Check Also

Национално турне 2019 „Всяка година по същото време” в Ямбол на 25 март

Спектакълът «Всяка година по същото време» е поредният съвместен проект с участието на Хри…