Home Лайфстайл Любопитно Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко – НАП, чумата, апартаментгейт и ремонта на “Графа”!

Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко – НАП, чумата, апартаментгейт и ремонта на “Графа”!

2 min read
0
0
201
Десислава Радева

Съпругата на президента Румен Радев Десислава се обяви за “виновна” за всички трусове в държавата чрез пост в социалната мрежа.

loading...

Ироничната публикация на първата дама е провокирана от статия, която се посочва, че шефът на НСО е подал оставка поради натиск именно от нейна страна.

Ето го и целият текст на Десислава Радева:

Приятели споделиха, че днес фактор.бг, оня сайт, обективният, достоверният, собственост на името-на-когото-не-бива-да-се-споменава, излязъл с дописка, че шефът на НСО подал оставка поради натиск от “генерал Деси”. От мен, демек. Очаквам включване и от други подобни – обективни и достоверни сайтове.

Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме отговорна за всичко, с което не сте ок. И за НАП, и за свинската чума, и за търговския регистър, и за апартаментгейт, и за умиращите от студ старци по селата, и за опустяващите села, и за демографската криза, и за неспиращия поток заминаващи от Терминал 2, и за нефелните закони (имаме си даже закон за медиите). Ако щете и за “Ало, Ваньо”, и за “Ти си го избра”, и за ремонта на “Графа”, и за чалганизираната ни нация (тук нямам предвид музикалните предпочитания).

Накратко, пишете ме отговорна за каквото не ви оттърва. Не търсете виновни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо лежерно. Дишайте! Дишайте с пълни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете!

По традиция постът е последван от музикален поздрав: песента на AL Jerreau – Boogie Down, чието заглавие означава фриволен превод и/или собствена интерпретация на случилото се, нямаща нищо общо с действителснотта.

Епицентър

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Пясък от Сахара посипа София

Пясък от Сахара за втори пореден ден посипва колите и централната градска част на София. Н…