Home Лайфстайл Любопитно Милиардер за 15 минути

Милиардер за 15 минути

2 min read
0
0
15
Долари

Клиент на „Bank of America” в щата Масачузетс неочаквано стана милиардер заради грешка на банката, съобщи агенция „Блумбърг”.

loading...

При проверка на банковата си сметка психиатърът Блез Агире установил, че е получил 2,45 милиарда долара. Мъжът проверил отново през мобилното приложнеие и на сайта на финансовата организация, но сумата продължавала да си стои там.

Той предположил, че банковите служители ще открият сами грешката при трансакцията, но когато това не се случило, се обърнал към мениджъра за връзки с клиенти и настоял ситуацията да бъде изяснена.

„Това беше грешка в системата и нищо повече”, заяви говорителят на банката Бил Холдин и подчерта, че нещата са коригирани.

Агенцията припомня, че този случай не е единствен, свързан със сметките на клиентите на „Bank of America”, но грешка с толкова голяма сума се случва за първи път.

По-рано този месец финансовата институция пак имаше временни проблеми със системата, благодарение на които някои от клиентите ѝ виждаха неточни салда в интернет- и мобилното банкиране. Тези грешки обаче не бяха толкова фрапиращи, колкото случая с 15-минутния милиардер Агире.

Load More Related Articles

Check Also

Геомагнитна буря удари България

Слаба геомагнитна буря е регистрирана у нас около 19.00 ч. в неделя, показват данните на И…