Home Лайфстайл Любопитно В Сингапур се роди дете с антитела срещу коронавирус

В Сингапур се роди дете с антитела срещу коронавирус

2 min read
0
0
13
Новородено

Сингапурска жена, която е имала коронавирусна инфекция по време на бременност, е родила момче, за което е установено, че има антитела срещу COVID-19, според местния вестник Straits Times.

loading...

31-годишната Селин Нг-Чен беше диагностицирана с коронавирус през март, когато беше бременна в десета седмица. Според вестника жената се е заразила с вируса, когато се е върнала от пътуване до Европа. Болестта й е лека и след две седмици и половина тя е изписана от болницата. През ноември Нг-Чен роди момче на име Алдрин. Лекарите не откриха коронавируса в него.

„Много е интересно. Неговият педиатър каза, че антителата ми към COVID-19 са изчезнали, но Алдрин ги има. Моят лекар приема, че съм му предала антителата си по време на бременност“, каза жената.

Както отбелязва вестникът, това може да не е първият подобен случай в Сингапур. И така, през април се роди дете на жителката на страната Наташа Линг, която се разболя от коронавирус през 36-та седмица от бременността. Именно той може да стане първото дете, родено в Сингапур с антитела, пише вестникът.

Load More Related Articles

Check Also

На 2 януари 2021 г. Земята ще бъде най-близо да Слънцето

Ha 2 янyapи в 11:51 чaca бългapcĸo вpeмe Зeмятa щe дocтигнe нaй-близĸaтa cи тoчĸa дo Cлънц…