Home Лайфстайл Мода и красота Десислава Радева към критиците: Важно е как ме оценя човекът до мен.Защото съм негов избор.Не ваш!

Десислава Радева към критиците: Важно е как ме оценя човекът до мен.Защото съм негов избор.Не ваш!

1 min read
0
0
1,100
Десислава Радева

Съпругата на президента Румен Радев Десислава отговори на критиците си. В социалната мрежа тя изрази възмущението си от вълната коментари на нейния и този на вицепрезидента Илияна Йотова тоалети на приема по случай Трети март.

loading...

Десислава Радева заявява, че не се интересува от тяхното мнение, а единствено от това на човека до нея – съпруга ѝ. Президентшата поздрави половинката си с песента “Love me forever”.

Г-жа Радева допълни още, че тоалетът, който носеше във Военния клуб, е дело на Невена Николова, която от години работи в Лондон и е създала своя марка на Острова, което е показателно за високия стандарт на марката.

Eто го и целия текст на г-жа Радева:

Хора, честно ли важното в момента са моя и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е темата? Дори в деня на националния празник?!

Дори тогава ли не можем да подтиснем желанието си да сме пенкелери? И да празнуваме заедно. И да МИСЛИМ заедно. Къде сме? Каква е реалността? Какво е бъдещето ни?

За какво говоря ли? За онова синьо-червено и какво-ли-още-не, дето ни дели от 90-те. За онова Левски-ЦСКА, в което влизаме с охота.

Така ли ще оцелеем като нация – ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да – с мед да ги намажеш!

На приема снощи, преди да зазвучи химна, се пошегувах с г-жа Йотова: “Да вземем да се уговаряме предварително, м?” Тя отвърна с усмивка: “Карай, току виж решили, че сме се уговорили.”

Не вярвах, че това ще се превърне в поредното отвличане на внимание от истинските проблеми на България. И все още не вярвам, че дотолкова сме отвикнали да мислим и да отсяваме важното.

Тук е мястото да цитирам Томас Джеферсън: Ако една нация очаква да бъде невежа и свободна, това не е било, и няма и да го бъде!

А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне – рано или късно. (Правило на маркетинга).

Поздрав за съпруга ми, избран за президент с над 2 млн.гласа. Некупени! И не предимно червени! И нека е ясно – няма да спра да го подкрепям! Защото той пък е моя избор в личен план.

П.С. Модните корифеи и стайлинг специалистите, приемете поздравите на Nevena Nikolova. Дано ви светне защо работи предимно в Лондон, а не в София. Дръжте стандарта 😉 Обичаме ви!

loading...
Load More Related Articles

Check Also

На 5 май 1921 г. Коко представя легендарния Chanel No. 5

На тази дата през 1921 г. Коко Шанел представя легендарния парфюм Chanel No. 5. Дамският п…