Home Лайфстайл Мода и красота Десислава Радева показа безупречен стил в Армения

Десислава Радева показа безупречен стил в Армения

1 min read
0
0
993
Десислава Радева

Първата ни дама напълно съобрази тоалета си с изискванията на протокола

В първия ден от държавното посещение българският президент Румен Радев и съпругата му посетиха Мемориала на арменците жертви на геноцида, където поднесоха цветя и почетоха паметта на повече от милион и половина арменци.

loading...

На церемонията по официалното посрещане и последвалата визията в Музея на геноцида в Ереван първата ни дама Десислава демонстрира перфектен стил, като съобрази напълно тоалета си с изискванията на протокола.

Г-жа Радева се появи в костюм от две части – рокля и сако в традиционната комбинация от черно и бяло. Изчистеният дизайн на роклята с дължина под коляното напълно отговаряше на добрия етикет за случая. А сакото, изработено от модерната за зимния сезон вълнена материя, бе решено в пепеливо-бял нюанс. Елегантността на тоалета се допълваше от тънки ивици черен тюл по дължината на ревера, ръкавите и джобовете на връхната дреха.

Прическата на президентшата бе в синхрон със стилната й визия. Изсветлената в крайщата коса и асиметричният бретон придаваха на президентшата безупречен вид.

Съпругата на арменския президент Рита Саргсян също бе избрала едноцветен тоалет. Тя носеше панталон в черен цвят и палто в светлосин нюанс. Изчистеният дизайн на модела се допълваше от дамска чанта в същия цвят.

Г-жа Саргсян е известна със смелия си избор на цветови комбинации. Тя често може да бъде видяна в наситени нюанси, което й придава собствено излъчване, въпреки това първата дама на Армения никога не си позволява да нарушава протоколните норми.

Епицентър.бг

loading...
Load More Related Articles

Check Also

На 5 май 1921 г. Коко представя легендарния Chanel No. 5

На тази дата през 1921 г. Коко Шанел представя легендарния парфюм Chanel No. 5. Дамският п…