Home Лайфстайл Мода и красота Десислава Радева посрещна индийския президент и съпругата му в елегантен тоалет. Снимки

Десислава Радева посрещна индийския президент и съпругата му в елегантен тоалет. Снимки

1 min read
0
0
933
Десислава Радева

Индийският президент Рам Натх Ковинд е на първо посещение в България от 15 години насам. Визитата му е от изключителна важност, тъй като чрез нея се възстановява политическият диалог между двете страни.

loading...

Ковинд, съпругата му Савита и дъщеря им бяха посрещнати от президента Румен Радев и първата дама Десислава.

Президентшата бе подбрала елегатна рокля в цвят екрю. Кройката на модела бе напълно изчистена без каквито и да било орнаменти. Единственият детайл е в областта на яката, завършваща с V-образно деколте. Изборът на ненатрапчив нюанс прави визията на Десислава Радева още по-елегантна.

Несъмнено моделът на г-жа Радева е считан за класика, определян от множество модни експерти като вечен. Освен това дрехата идеално подчертава спортната фигура на първата дама.

От своя страна съпругата на индийския президент бе подбрала традиционни за страната си одежди. Г-жа Ковинд носеше дълго сари (sari – букв. парче плат) в бледорозов нюанс, а по крайщата на дрехата имаше местни орнаменти в червено-кафяво. Тя бе допълнила визията си с перлени обеци и огърлица, а на челото си бе изрисувала традиционната за всяка омъжена индийка червена точка.

Съпругите на двамата държавни глави имаха собствена програма. Десислава Радева и Савита Ковинд посетиха Института за етнология и фолклористика с етнографски музей в София, както и Детските клиники на Университетска болница за активно лечение и спешна медицина “Пирогов“. Г-жа Ковинд е направила дарение на медицинското заведение от името на страната си.

Автор: Лора Борисова

Снимки: БГНЕС

Източник: Епицентър.бг

[envira-gallery id=”8087″]
loading...
Load More Related Articles

Check Also

На 5 май 1921 г. Коко представя легендарния Chanel No. 5

На тази дата през 1921 г. Коко Шанел представя легендарния парфюм Chanel No. 5. Дамският п…