Home Рубрики Ало, кмете! Голямата лъжа ГЕРБ в Ямбол!

Голямата лъжа ГЕРБ в Ямбол!

1 min read
0
0
546
Мариета Сивкова

В кампанията за евроизборите, които са на 26 май, очакваме ГЕРБ в Ямбол пак да обещават. Доста лъгаха през последната година и едва ли някой вече се връзва на приказките им.

Голяма лъжа се оказа обещанието за НОВАТА БОЛНИЦА :

“До края на месец февруари болницата в Ямбол предстои да стартира обществена поръчка за избор на довършител на новия болничен комплекс.“ Това обяви в ефира на Радио Стара Загора кметът на Ямбол Георги Славов. По думите на градоначалника до три месеца след стартирането на процедурата трябва да бъде избран изпълнител. “

Края на април сме. Нито е стартирала обществената поръчка за избор на изпълнител, нито ще започне строителството през лятото, каквото е обещанието.

Преди половин година ни убеждаваха , че парите за довършване на строителството са осигурени. Да ама не, а инвестициата е за близо 15 млн.лв !

Голяма лъжа е, че до края на м. ЮНИ ще ремонтират 13 ОБЕКТА с пари от облигационен заем от 17 млн.лв. Факт е, че все още не са избрани изпълнители за строителството им, а дори и не са обявени част от обществените поръчки. Няма и регистрирана емисия ценни книжа в Централния депозитар, а тепърва ще трябва да търсят кой да изкупи облигациите, че да има пари за обектите….

Трета година лъжат, че ще чистят река ТУНДЖА, за която поръчка две години избират изпълнител..

Няма я, а трябваше вече да функционира ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА СТАНЦИЯ ЗА ОТПАДНИ ВОДИ, за да не се изливат фекалиите в река Тунджа…

Очакваното КРЪГОВО КРЪСТОВИЩЕ при ХЕС остава мечта за шофьорите, въпреки че общината плати проекта….

За ремонтите на ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГАЛЕРИЯ, МЛАДЕЖКИЯ ДОМ, МУЗЕЯ НА БОЙНАТА СЛАВА , както и за изграждане на КРИЗИСЕН ЦЕНТЪР, има осигурено европейско финансиране, но дори не са внесли проекти и поискали парите…

Няма НОВА СПОРТНА ЗАЛА, за чийто проект платихме 240 000 лв.?!

ЛЕКОАТЛЕТИЧЕСКАТА ПИСТА НА СТАДИОНА остана само обещание!

Преди дни , предизборно, пак заговориха за ОБХОДЕН ПЪТ ЮГ , за който не си мръднаха пръста години наред….

А плочките на центъра, с които ГЕРБ спечелиха сърцата на пенсионерите, вече ГУБЯТ ЦВЕТА СИ И ВСЕ ПОВЕЧЕ ХЛОПАТ…А и хората питат защо толкова много пейки има по “Раковска”, то хора няма….

Единствено клакьорите на власта, поддръжници заради зависимости, продължават да хвалят направеното и с ентусиазъм да защитават службичките си, защото обикновенния човек вече е наясно – гледа всяка вечер новините и чака с гняв деня на вота! Очаква СПРАВЕДЛИВОСТ!

Мариета Сивкова

Load More Related Articles

Check Also

Изключително чиста гадина

Да, наистина България може да се прекръсти на Абсурдистан. Червеи текат от чешмите на Врац…