Home Рубрики Ало, кмете! Кои идиоти измисли и сложиха тези блокчета убийци по ул. Граф Игнатиев?

Кои идиоти измисли и сложиха тези блокчета убийци по ул. Граф Игнатиев?

1 min read
0
0
226
Блокчетата убийци

Ул.”Граф Игнатиев”, която се ремонтира от юли, вече е частично отворена.

Във Фейсбук Александър Пелев пусна снимка на улицата между “Алабин” и “Гарибалди”. Вижда се, че трамвайните линии са оградени със странни заострени каменни блокчета, които приличат на перки на акула.

По този повод Пламен Пасков коментира във “Фейсбук”: Доколкото разбирам, стил късен колониален фъндупковизъм, от арт-серията “видими резултати”. Съвместно изобретение на архитекта и местната ортопедия.

Като се подхлъзнеш на леда през зимата, да може да ти пробие/разбие черепа бързо и качествено, или поне да ти счупи крайниците. Клинична пътека, евроценности и безценности…какво да се прави.”

Наистина е странно кой е измислил и кой е разрешил тези каменни блокчета-убийци да бъдат поставени на места, където всеки може да падне и да се случи най-лошото. За такива места по принцип се използват каменни топки.

И понеже премиерът обяви, че в ГЕРБ винаги са чували и ще чуват всеки критичен глас, припомняме и неговата заръка към всички структури на ГЕРБ:  “Предвид предстоящите европейски и местни избори догодина структурите на партията трябва в най-кратки срокове да направят ревизии по места и да отстранят всички слабости и грешки.”

Е, хайде оправете ги най-после за тази знакова улица в София, че станахте за смях!

Load More Related Articles

Check Also

Лекуват лекарите, а не сградата

Ще имаме ли нова болница в Ямбол до година и половина? Това е основният въпрос, който си з…