Home Рубрики Ало, кмете! Вижте се на какво приличате!

Вижте се на какво приличате!

1 min read
0
0
99
Вижте се на какво приличате!

Дъно няма за моралното падение и катастрофа на обществото! Погледнете екземплярът на снимката. Чак човек няма да го нарека. Той вчера си е позволил да изгони една жена, МАЙКА на две деца, едното от които с увреждания, от сесията на Общински съвет – Варна. Защото си е позволила да попита богоизбраните гербави кога ще получи общинско жилище!

Това е достатъчно долно и отвратително. Но явно и това не е стигнало на екземпляра. Той е казал на жената ” да се погледне на какво прилича в огледалото и кой щял да я вземе”. Вероятно ако не знаете случая, ще решите, че подобно държание е имал я пазачът, я някой общ работник в сградата. Ама не – това в целия си блясък е лично гербавият Председател на Общински съвет – Варна! Докопал кокала и самодоволен и самодостатъчен.

Забравил откъде е тръгнал и кои са го избрали. Забравил на кого трябва да служи /и не, не на ТИМ, не на ГЕРБ, не на мафията – на НАРОДА си трябва да служи/.

В европейските държави, които постоянно ни тикате под носовете за пример, екземплярът щеше да е изхвърчал от партията и от поста си още днес до обяд.С пълно разграничаване на партията му от него и съответното дело за обида, дискриминация и недопустимо отношение, проявено от длъжностно лице по повод работата му.

Реакция няма. Освен в социалните мрежи. Гербав виновен няма. Те всичките са най-хубавите и най-умните!

Само се чудя дали екземплярът има огледала в къщи. И дали понякога въпреки големият риск да получи инфаркт от уплах, се е поглеждал? А пък може и да го е срам да се гледа….

Герберунгелче, каквато и жена да стои пред теб, тя е ЖЕНА и МАЙКА. Тя е ГРАЖДАНИН. Ще си държиш езикът в калната уста, защото заплатата ти се плаща да служиш на тази жена и на хората като нея! Без значение дали те е предизвикала и какво е направила. ТИ СИ СЛУГА НА НАРОДА! Възпитанието няма да го коментирам. От Главната Мутра до последното селско герберунгелче липсата е крещяща!

И питам – като общество ще го допуснем ли? Да обиждат една майка в зала на общински съвет, където работата на общинските съветници е да работят в интерес на обществото, а не на личните си джобове. Трябва да бъдем непримирими към подобни неща. Защото днес тази българска майка трябва да се срамува как изглежда и да се притеснява кой ще я вземе, а утре на всеки един от нас и най-простият чиновник може да ни прати по дяволите, защото сме му развалили кефа!

Оставка и съд за този невъзпитан помияр! Не се търпи вече!

Елена Гунчева, Фейсбук

Load More Related Articles

Check Also

Много отговори има да дават…

След два месеца предстоят местни избори за нов кмет и общински съветници. Сегашните общинс…