Home Рубрики Ало, властта! А тулупите и нещастниците колко усвоиха?

А тулупите и нещастниците колко усвоиха?

1 min read
0
0
47
"Усвояване"

Европейската комисия уведоми, че България е усвоила 750 МИЛИОНА ЕВРО за борба с коронавируса. – тоест около ЕДИН МИЛИАРД и ЧЕТИРИСТОТИН МИЛИОНА ЛЕВА. За два месеца! Европейска комисия, не руска газета го казва!

loading...

Дотук добре! Аз, като един маргинал според ГМР, се поогледах и установих, че и един евроцент не съм усвоила от този милиард и нещо. Нито пък някой от познатите ми. Нито някой се е похвалил, че е получил помощ от правителството.

Та как ги усвоихте точно? Парите за медиците и болниците се хващат на малкия нокът на тази сума? Да, на Домусчиев помогнахте, на футболните клубове помогнахте. А другите, къде са другите пари?

Ние – тулупите, ние – маргиналите, ние – негодниците, ние – нещастниците, ние – мисирките, ние – БЪЛГАРИТЕ, какво видяхме от тези пари!?!

Яко, ама много яко усвояване е паднало! И разчет естествено няма! Както казва ГМР, да сме живи и здрави, пък парите нямат значение! Да, ама то голо здраве си е жива болест, бе, мутро! А сега и ДДС май ще го вдигаш на 24 % и данъци се заканваш да вдигаш…..

Хем крадливи, хем дебили. А ние – търпеливи!

Елена Гунчева

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Некадърници на квадрат и корумпета на ента степен

Интересно ми е дали някой на територията изобщо си въобразява, че в България има контролни…