Home Рубрики Ало, властта! Ах, колко е променена България!

Ах, колко е променена България!

1 min read
0
0
301
Стефан Северин

Цветанов призова всеки един гражданин да се вгледа колко променена е страната ни и да си даде сметка колко много ЕС е допринесъл за това!

loading...

Да, страната ни е страшно променена – особено, ако размахваш крачоли по Витошка, ако имаш апартамент със свой асансьор и вечеряш за една сиромашка пенсия.

Нека Цветанов да отиде и да разгледа балканските опустели села, порутените читалища и училища, срутените някогашни здравни пунктове… Да се срещне с останалите тук-там туземци, които не смеят да се засмеят, защото имат по един зъб в устата.

Да вземе Цветанов не бронирания автомобил на ГЕРБ, а влака и да си напълни очите с руини – държавни имоти, оставени за разграбване.

Да отиде в други села, дето цигани беснеят, а останалите залостват врати и спят с ножове под възглавниците…

Да, колко е променена България!

Просто неузнаваема – една четвърт от населението и е в страшна бедност, другата четвърт са просто бедни, а третата четвърт от хубав и променен живот замина на гурбет…

България е променена за хрантутниците на ГЕРБ, за техните олигарси, за тези, дето използваха европейските фондове да направят 764 къщи за собствен кеф…

България е променена за една пета от народа, дето гласува за ГЕРБ, защото животът им е зависим от тази управленска шайка.

България е толкова променена, че не прилича на себе си!

Както един професор го рече: навсякъде се краде, дори и на Запад, но там от сто хляба, крадат двайсет, останалите са за народа. У нас ГЕРБ от сто хляба – краде 80, а двайсет оставя за народа! И като ги насмете народният гняв, те щели да се смирят, да искат прошка! Но и не отварят дума да върнат ограбеното!

Толкоз е променена България!

Стефан Северин

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Каква ще е цената?

Еврокомисарят по бюджета Йоханес Хан заяви, че заемът от 750 милиарда евро, който ЕС се ка…