Home Рубрики Ало, властта! Ало, прокуратурата??!

Ало, прокуратурата??!

1 min read
0
0
200
Ало, прокуратурата??!

След уникалният разкрит от прокуратурата метод за клатене на правителството и държавата чрез поливане с пръскачки, днес гафовете продължават на мах.

loading...

Прокуратурата разпространи до медиите снимки от камери и записани разговори /най-вероятно със СРС/ между шефа на ТАД груп и Кристиян /също най-вероятно записани със СРС/. Или пък от иззети камери за видеонаблюдение. И се запитвам прокуратурата работата ли си върши, или се чуди как да се обосновава не пред съда, а пред медиите и гражданите?

И доколко едно такова изнасяне на доказателства по делото публично няма да навреди на самото разследване и защитата да се позове на него? И прокурорите – по-добре говорете с обвинителните актове и осъдителни присъди, а не се отдавайте на публицистика из медиите. Защото съдът ще е този, който ще прецени дали сте прави. А в момента се опитвате да настроите общественото мнение и то да си отклони вниманието от НАП, който е основният виновник за изтичането на личните данни поради некадърността и подценяването на проблема със защитата.

Елена Гунчева

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Поредна недомислица на министъра на здравеопазването, подиграват се с нас!

Поредното безправно творение на Министъра на здравеопазването видя бял свят днес. Със запо…