Home Рубрики Ало, властта! Бойко, ще се видим в ада!

Бойко, ще се видим в ада!

2 min read
0
0
102
Елена Гунчева

ГМР днес ни уведоми, че адът щял да бъде след две-три седмици. Явно след като Алена я разкараха, на него започнаха да Му говорят звездите. Защото лекарите не казаха такова нещо, а само, че още пикът не е настъпил. ГМР обаче знае, всичко върви по план. След като каза „адът”, значи адът го чакаме след две-три седмици.

loading...

Бе ти ли, мутро, ще ни плашиш с ада? Нашият народ живее там! За три десетилетия три милиона българи загубихме. Дишаме отрови от боклуците, с които ни зари заради пари! Закри болниците, за да няма къде да се лекуват хората по малките градове и села. Прогони лекарите и сестрите в чужбина! Доведе ни до оскотяване и пълно изпростяване! Ти ли ще ми говориш за ада, бе, некадърнико?

България е изкарала пет века робство, десетки войни, костите на българските войници са пръснати навсякъде от Азия до Цариград. Минахме марширувайки през облаците на Чернобил. Оживяхме, оцеляхме! Оцеляваме дори под твоето управление! Ти ли ще ни плашиш?

Виждаме целта ти. Виждаме страха ти! Виждаме лакомията ти! А вместо да помогнеш на народа си, ти го ограбваш във време на болести и катастрофа. И допълнително го закопаваш.

Да, ще има ад за теб! Бъди сигурен, Бойко! Ще се видим при Филипи!

Автор: Елена Гунчева, Фейсбук

Load More Related Articles

Check Also

Кого лъжете, г-н Борисов?

Прочетете внимателно този политически неграмотен текст, публикуван на страницата на премие…