Home Рубрики Ало, властта! Брадатите лъжи на Б.Б.!

Брадатите лъжи на Б.Б.!

1 min read
0
0
443
Бойко Борисов

Само в едно предаване проправителствено – „Панорама”, Борисов изтърси брадати лъжи без да му мигне окото. Защото той е свикнал нагло да лъже българския народ.

Вижте му простотиите:

Охранявах Живков, защото другите бягаха от него! Глупости – сам се е предлагал, сам е молил да го охранява, защото е бивш член на БКП. А Кеворкян свидетелства как му е масажирал ушите! Ако си спомняте, той цитира преди десетина години Живков: Вие не можете да боядисате това, което съм построил. Сега го краде и си ги приписва на себе си – жалка отрепка! Какво толкова си построил, та да не може да се боядиса, бе?

Няма да подам оставка след евровота! Тук не лъже, той е в паника. Знае ,че губи изборите. Че ще остане единствен премиер в българската история, дето три пъти се е напрягал и не може да изкара мандат. Жалка картинка. Затова кръв ще се лее, но ще гледа да изкара мандата. Няма да подаде оставка, защото отсреща нямало нищо! Бре, наистина отсреща няма алчни и корумпирани типове, дето крадат като за световно, отсреща нямат със свои асансьори, отсреща нямат сметки офшорни и имоти в чужбина, отсреща не са в камарата 764 къщи за кеф…Да не говорим какви тъпи кадри има за министри и депутати – Цецка, Цветка, Деска, Цецко… сякаш са завършили учцилище за бавно развиващи.

Следваща лъжа: никога не съм искал да ставам президент! Бре! Ами твоят слуга Божидар Димитров подготвяше специална партия да ти нагласи царството като на Ердоган, ама се спука балона. След Плевнелиев можеше да станеш президент – след Радев: само охрана на президентството! Затова не искаш, защото няма да ти се отвори парашута. Още една фантасмагория / абе, този съвсем ще откачи, докато го изхвърлим от властта!/ той балансирал между крайните настроения в ЕС. Абе, Бойко, абе, Борисов, кой те брои за нещо? Смеят се зад гърба ти!

Продължаваме с опашатите лъжи на един циник: аз съм създал ГЕРБ! Абе, Борисов, ГЕРБ беше създадена от фондацията на Меркел в Германия, там ти написаха програмата…Дори толкова ти беше акъла, че призна, че тази фондация те спонсорира, което е противозаконно. Ти нищо не си създал, ти си едно природно недоразумение, което случайността изтласка на върха на пяната!

Стефан Северин

 • Бойко Борисов

  Оня пак лъже!

  “Винаги взимам управлението от БСП на дефицит, винаги взимам празна хазна. Дори Серг…
 • На кого ни оставяш, Бацеее?

  На кого ще ни оставиш, Бацеееее?

  Вчера Борисов при среща с матрияла си в Ямбол, заяви, че ако започне да се стреля с ракети…
 • Приключенията на Баце из Ямбол

  Приключенията на Баце из Ямбол

  След като дохвърча до Велико Търново да води предизборната агитация на кандидата на ГЕРБ и…
Load More Related Articles

Check Also

На кого ще ни оставиш, Бацеееее?

Вчера Борисов при среща с матрияла си в Ямбол, заяви, че ако започне да се стреля с ракети…