Home Рубрики Ало, властта! Да го направим! Пращайте писма и се гответе за битка!

Да го направим! Пращайте писма и се гответе за битка!

1 min read
0
0
246
Бойко Атанасов

Всички подкрепяме Лаура Кьовеши за ръководител на европейската прокуратура и тя заслужава нашето доверие. Но забравяме, че и България трябва да излъчи кандидат. Процедурата се администрира от Министерството на правосъдието в пълна мъгла и липса на прозрачност. Не знам кои са останалите кандидати, но знам един! Следовател Бойко Атанасов. Достоен! От малцината български магистрати, който имаше куража да се изправи открито срещу мафията превзела съдебната ни система и цацаратурата. Правосъдното министерство се опитва да отстрани следовател Атанасов от кампанията, като изисква в ненормално къси срокове допълнителни документи за доказване на квалификация, стаж и опит, а ръководството на прокуратурата, което трябва да издаде тези документи умишлено бави издаването им. Жалки опити на жалки страхливци, като целта е да изпратят в Брюксел удобен и зависим човек, тип “ти си го избра”.

Европейската прокуратура, която се очаква да заработи от 2020 г., ще разследва и изправя пред съда извършителите на престъпления, които засягат финансовите интереси на ЕС, като и трансграничните случаи на корупция, пране на пари и данъчни измами, при които щетите са на стойност над 10 милиона евро. Аферата #ДжиПиГейт например, разкрита и внесена в европейските институции от журналистите от Биволъ влиза в компетенциите на този орган и управляващата ни мафия се страхува, че ще изпусне контрола върху процесите и разследването, ако нямат къртица в европрокуратурата. Бойко Атанасов е доказал своята независимост и професионализъм и е заплаха за дебелите и те ще направят всичко възможно да го отстранят от процедурата, както се опитват да отстранят и Лозан Панов от поста му!. Въпроса е какво ще направим ние. БОЕЦ стартираме кампания в подкрепа на кандидатурата на следовател Бойко Атанасов. Изпратете писма на ел. пощи на прокуратурата и Министерството на правосъдието с текст “АЗ ПОДКРЕПЯМ СЛЕДОВАТЕЛ БОЙКО АТАНАСОВ ЗА КАНДИДАТУРАТА МУ ЗА БЪЛГАРСКИ ЕВРОПРОКУРОР”

pr@justice.government.bg , priemna@justice.government.bg , press@prb.bg , prbcont@prb.bg.

Дано не се налага да публикуваме и телефонните номера на Цачева и Цацаров, за да бъдем чути. Но ако трябва ще излезем и пред съдебната палата.

Пращайте писма и се гответе за битка!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Източник: ГД БОЕЦ

Load More Related Articles

Check Also

“Ти! Подкрепи ли Гешев?”

Развълнувана съм! Припомних си детството! Партийни и комсомолски събрания, по които са ме …