Начало Рубрики Ало, властта! Истината за ц@ганите, които ни убиват и по пътищата!

Истината за ц@ганите, които ни убиват и по пътищата!

1 мин. четене
0
0
156
Верният на ГЕРБ електорат

Как това същество е получило преди 19 дни шофьорска книжка! И ДАНС, където много са загрижени за надплатени пенсии, къде са да проверят кой пуска неграмотни и първ@обитни убий@@ци по пътищата? Защото който го е пуснал на изпита и му е дал книжката, също е убиец!

Когато Босият гладуваше заради корупцията при даване на шофьорски книжки, се подхилвахте! Смешно ли ви е сега? Когато ги пускат по улицата да премазват жени и деца?

И това същество дори не знае български! Още по-интересно – откъде са му доходите за лъскавата „сватба“ /да де, ци@анска/, и за колата? Защо НАП, гонеща като хиена всеки българин, пропуснал да си плати глоба, не изследва доходите на съществото?

Защо не се задават тези въпроси? Защо незабавно не започна разследване къде е карал шофьорски курсове, да се изискат листовките му и да се разпита инструктора му. Както и да се провери как е взел изпита, като дори не говори български, камо ли да чете?

Ааааа, сетих се защо! Защото съществото – електорат! Недосегаем!

А ние- българите, ние сме жертвите!

За такива затвор е малко, те са свикнали. Трябва въвеждане на нов вид наказание – каторжен труд – поне да разберат как българите си изкарваме хляба, за да ги храним и издържаме тях!

Елена Гунчева

Вижте още свързани статии

Вижте също така

Нима забравихте всичко това? Нима забравихте как разсипвате България вече 10 години?

“Нима забравихте тези думи на Борисов? Забравихте ли, че той ви нарече „лош човешки …