Home Рубрики Ало, властта! Истината за ц@ганите, които ни убиват и по пътищата!

Истината за ц@ганите, които ни убиват и по пътищата!

1 min read
0
0
472
Верният на ГЕРБ електорат

Как това същество е получило преди 19 дни шофьорска книжка! И ДАНС, където много са загрижени за надплатени пенсии, къде са да проверят кой пуска неграмотни и първ@обитни убий@@ци по пътищата? Защото който го е пуснал на изпита и му е дал книжката, също е убиец!

loading...

Когато Босият гладуваше заради корупцията при даване на шофьорски книжки, се подхилвахте! Смешно ли ви е сега? Когато ги пускат по улицата да премазват жени и деца?

И това същество дори не знае български! Още по-интересно – откъде са му доходите за лъскавата „сватба“ /да де, ци@анска/, и за колата? Защо НАП, гонеща като хиена всеки българин, пропуснал да си плати глоба, не изследва доходите на съществото?

Защо не се задават тези въпроси? Защо незабавно не започна разследване къде е карал шофьорски курсове, да се изискат листовките му и да се разпита инструктора му. Както и да се провери как е взел изпита, като дори не говори български, камо ли да чете?

Ааааа, сетих се защо! Защото съществото – електорат! Недосегаем!

А ние- българите, ние сме жертвите!

За такива затвор е малко, те са свикнали. Трябва въвеждане на нов вид наказание – каторжен труд – поне да разберат как българите си изкарваме хляба, за да ги храним и издържаме тях!

Елена Гунчева

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Каква ще е цената?

Еврокомисарят по бюджета Йоханес Хан заяви, че заемът от 750 милиарда евро, който ЕС се ка…