Home Рубрики Ало, властта! Къде е главния прокурор? Къде е ДАНС? Къде е полицията?

Къде е главния прокурор? Къде е ДАНС? Къде е полицията?

1 min read
0
0
312
Съд

Къде е главния прокурор? Къде е ДАНС? Къде е полицията? Питаме, къде са тези държавни органи, отговарящи за националната сигурност, защото днес главния мюфтия си позволи да отправи заплаха, че България може да стане второ Косово, т.е. гражданска война на изповядващите ислям срещу останалите български граждани, т.е. заплаха към националната сигурност на страната.

Питаме защо главният мюфтия не е арестуван? Защо не са му повдигнати обвинения във връзка с тези негови изказвания? Защо главният прокурор не се е самосезирал.

Няма държава, това е извода. Няма, защото Борисов и Цветанов, защото ГЕРБ са се гушнали с Доган и ДПС в името на властта и са готови да разпалят гражданска война, но да не я пуснат.

Хайде сега да ви видим ГЕРБ, нали щяхте да спирате подобни практики, нали щяхте да разбивате обръчите от фирми на Доган и ГЕРБ. Или и вие сте вътре в далаверата? Да, вътре сте и вече за никого не е тайна, че заедно се облажавате с милиарди.

И не ни говорете повече, че видите ли ако паднели ГЕРБ от власт, идвали лошите БСП и ДПС. Вече никой не се връзва на тази ви идиотски малоумна лъжа.

Load More Related Articles

Check Also

Пак измамени…

След днешното решение на Министерски съвет за осигуряване на парите на ТРИ ТРАНША през пер…