Home Рубрики Ало, властта! Какво сме поръчали?! Луд умора няма!

Какво сме поръчали?! Луд умора няма!

1 min read
0
0
253
Стенограмата

В стенограма от пресконференцията пред медиите, Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че България е поръчала много от Ф-35!!! и купувала много от техните оръжия.

loading...

Ние поръчахме и СИ ПЛАТИХМЕ авансово Ф-.16 Блок. Другите самолети не сме ги и обсъждали. Но не ми се вярва американският президент да не знае разликата между двата вида самолети. И да не знае кого е посрещнал и какви са отношенията с България!

Още по-показателно е, че Борисов НЕ ГО ПОПРАВЯ! Тоест, се съгласява. Бе тия за какво са говорили всъщност! За безумните разходи за въоръжаване, вече разбрахме, че сме се съгласили. Борисов се прегръща с Тръмп, ние плащаме на американците за оръжията им, с които те, на наша земя, искат да воюват с Русия. На някого нещо неясно?

И дали това превъоръжаване, което се декларира с общи приказки в “Документчето” /както го нарича Борисов/, не съдържа и конкретни неща, като нова поръчка, преди още да сме получили и другите. И с колко милиарда ще ни съдерат този път?

Не мога да разбера подивелите русофоби на какво се радват! Я си спомнете Наполеон и Хитлер какво ги застигна. А ние винаги избираме да сме на губещата страна при всяка една война. Защото ако стане конфликт и ние сме фронтова линия, ще убият и вашите деца, и вашите родители, и вашите домове също ще бъдат разрушени. И Тръмп няма да идва да ви спасява!

Луд умора няма! В това се убедих при Великото Американско Посещение на Борисов! Ние също сме луди, че търпим един предател да ни продава за личната си изгода!

Автор: Елена Гунчева

Източник: Фейсбук профил на Елена Гунчева

* Снимката е от статия на вестник “Труд”

loading...
Load More Related Articles

Check Also

И какво ще направите, когато не се уплашим?

Тактиката на ГЕРБ от десетилетие е постоянно да държи в страх българския народ. Преди това…