Home Рубрики Ало, властта! Когато нищо не разбираш, но продължаваш да надграждаш

Когато нищо не разбираш, но продължаваш да надграждаш

1 min read
0
0
193
ТОЛ системата

С трепет следим сагата с винетките.Явно проблемът от дребен и технически се е превърнал в огромен и ръмжащ. Хубаво е, че изпълнителят ни осветли за неща, които не ги чухме от обясняващите от АПИ и правителството. Така било всеки път с въвеждането на ново нещо. Айде бе!

Сега обаче разбирам и оценявам новогодишното приветствие на Премиера-Слънце, че ще надгражда вече изграденото. От изявлението на “Капш” става ясно, че те са изградили една работеща система, която незнайно защо нашите мислители са започнали да надграждат. И в последствие са решили за конвентирането на хартиените винетки, плащането в брой и още някакви дрееееебни проблеми. Които правят цялата система неработеща.

Ей това значи “да надградим”. Да хванеш нещо работещо и да му разгониш фамилията. Много е лошо да се напъваш да мислиш, когато нямаш необходимият инструментариум за дейността. Като зная как Премиерът – Слънце на ден по 24 пъти си мени мнението за всичко и “твори” нови, все по-безумни идея, не се и съмнявам кой е решил да надгражда и е дал едни допълнителни пари на едни наши хора, да свършат нещо, с което да съсипят изграденото. Ами браво, който го може, го може.

Прави ми впечатление, че няма нито едно нещо, до което гербавите да се докоснат и да не го развалят и провалят. Талант!

А сега да чакаме мислителите да обяснят или да отменят винетките. Защото дори да събираш пари и да крадеш се иска акъл. Ама нямат….

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

4 дни със седем лева на ден!

И двете са на юбилейна възраст – някъде около 75, лицата им са свити и набръчкани като ста…