Home Рубрики Ало, властта! Мутро, като имаме германски заплати, ще плащаме германски данъци

Мутро, като имаме германски заплати, ще плащаме германски данъци

2 min read
0
0
20
Бойко Борисов

Видимо изнервен, Главната Мутра на Републиката отново изтрещя и изби рибата. Нямало германски помощи за нас, защото не сме плащали германски данъци. Видиш ли, ние заради неговата милост сме плащали само 10 % върху доходите. А в Германия плащали цели 60 % данъци. Ти да видиш!

loading...

Неадекватността на банкянския тулуп е видима и с невъоръжено око. Явно замаян от собственото си величие и съдържанието на чекмеджето си, той отдавна е избягал от реалността в България и кротко си пасе по зелените пасища на психопатията и олигофренията.

Мутро, в България средната заплата не позволява дори оцеляването. Половината българи живеят под прага на оцеляването и мизерстват. И умират от студ, от глад и от липса на лечение. От липса на пари! Не защото не работят и са мързеливи, а защото ти много крадеш заедно с шайката си. В Германия заплатите са по 2-3 хиляди евро, а често и повече. Тук на 1000 лева заплата какво да платиш? 600 лева ли? Нали се хвалеше с просперитета? Защо нямаме германски заплати, а ти ни натякваш, че не плащаме германски данъци?! Някой в цялата ситуация е пълен идиот, познайте кой точно!

Защо не се запиташ защо толкова много българи /стотици хиляди/ избягаха в Германия? За да плащат данъците ли? Или да получават достойно заплащане на труда си и да не мизерстват. А, и политиците да не крадат като за световно. Защото твоето управление се отличава с престъпност, некадърност и откровена наглост.

Така, че, Мутро, слез малко на земята, да не те свалим ние на два метра надолу! Защото вече ни писва. Защото ни убиваш. Защото убиваш родителите ни и гониш децата ни. Защото унищожаваш Родината ни! Ще има справедливост за нас, Мутро! Скоро!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Въпрос към правителствения пресцентър:

Защо премиерът Борисов не използва дронове, за да наблюдава дистанционно как се строят маг…