Home Рубрики Ало, властта! Некадърници на квадрат и корумпета на ента степен

Некадърници на квадрат и корумпета на ента степен

2 min read
0
0
79
Владислав Горанов

Интересно ми е дали някой на територията изобщо си въобразява, че в България има контролни органи – за властта, естествено, ние сме ясни, нашийникът на врата и контрол да не можем да се изправим.

loading...

Държавната агенция по хазарта е направила над 3000 /!!!!/ проверки на хазартните игри, и ….нищо не е открила за онези 700 милиона, които според Горанов и ГМР се дължат като такси от Божков. Аз ако направя три хиляди проверки, колкото и да не разбирам, даже нарушенията в ядрената енергетика ще успея да хвана. Чак такава тотална некадърност не мога да си представя да има. Дори като знам какви духалки се назначават в подобни контролиращи органи, все пак…..

Другото е просто ДАХ да е част от организираната престъпна група на управляващите и да си усвоява своята част от рушветите. За да си затварят очите и да правят каквото им наредят. А държавата – кучета я яли, както и българските граждани, които имат илюзията, че трябва да живеем в правова държава!

Ей, Горанов, не те ли е срам поне малко? То за теб е ясно какъв си, ама поне назначи хора, които могат на две магарета сено да разделят надолу по веригата. Защото те, девойките, слушат, ама и резилът е голям!

Има ли някой не разбрал каква некадърна и корумпирана шайка ни управлява!?!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Кого лъжете, г-н Борисов?

Прочетете внимателно този политически неграмотен текст, публикуван на страницата на премие…