Home Рубрики Ало, властта! Некадърността е по-страшна от заразата!

Некадърността е по-страшна от заразата!

2 min read
0
0
64
Елена Гунчева

По БТВ дават производители на разсад, които вече мислят да изхвърлят всичко. Няма пазари, забранени са, няма как стопаните да си купят разсади, нито да се продават такива. А лятото ще внасяме домати от Аржентина на цени като на злато.

loading...

Добре де, има вирус, има опасност! Оттам нататък съберете си остатъците от мозък и разрешете подобни случаи. Толкова ли не можете да намерите разрешение на подобни елементарни въпроси, да разрешите поне на село да се засядат там каквото се засажда /признавам, че селското стопанство е плътно затворена книга за мен/.

Пак повтарям – оспорвам не опасността от вируса, а пълната неадекватност на правителството относно икономическите мерки и гарантирането на това, че животът ще продължи нормално след този ужас. С бездействията и действията си направо ни обричат на гладна смърт.

И разните фитки и плазмодии, които сте назначили за министри, да си седнат на частите и да предложат НЕЗАБАВНО мерки в техните сектори, за да се гарантира храната, енергията, водата и работата на хората.

Защото некадърността е по-страшна от заразата!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Кого лъжете, г-н Борисов?

Прочетете внимателно този политически неграмотен текст, публикуван на страницата на премие…