Home Рубрики Ало, властта! Случайниците са виновни за хаоса

Случайниците са виновни за хаоса

2 min read
0
0
68
Елена Гунчева

Мислителите в МЗ направо хвърлиха всички софиянци в оркестъра. Хората висят като прани гащи и не могат да се приберат, тъй като часовете за пускане са минали. Други пък са връщани. Това не е нормално, а е форма на издевателство върху хората. Ако някой живее в София или работи там, за какво трябва да чака сега цяла нощ, за да стане 6 часа според заповедта на малоумниците, за да го пуснат.

loading...

Не че одобрявам масовото преселение, но пък този тормоз е недопустим. И полицаите не са виновни, че ги карат да изпълняват безумията на случайници, попаднали във властта.

Всички ние сме заложници. Заложници на една корумпирана, некадърна, прогнила власт, която упражнява некадърността и садизма си върху гражданите, възползвайки се от извънредното положение.

И какво ще постигнете, дебили? Ще оставите хората да спят по полето. Ще предизвикате още масови уволнения. Ще оставите хората без храна и тоалетна на входа на София? Като какви се изживявате, бе? Да ги бяхте спрели в началото. След дъжд качулка. На некадърните гербави гражданите все са им виновни.

Хората не спазват мерките най-вече, защото липсва организация, властта си мени мнението и заповедите по три пъти на ден и ги плаши с неща, които няма как да се случат. Безумието да заявяват и то министри, че за декларациите с невярно съдържание ще има наказателна отговорност, мога да обясня само с миналото на този случайник.

Спрете се, некадърници. Хората не са ви виновни. Вие сте властта. Вие сте виновните заради безумната организация и заповеди.

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Кого лъжете, г-н Борисов?

Прочетете внимателно този политически неграмотен текст, публикуван на страницата на премие…