Home Рубрики Ало, властта! “Ти! Подкрепи ли Гешев?”

“Ти! Подкрепи ли Гешев?”

2 min read
0
0
177
Ти подкрепи ли Гешев?

Развълнувана съм! Припомних си детството! Партийни и комсомолски събрания, по които са ме влачили в невръстна младост. И възторгнатите членове, които с пяна на уста възхваляват посочен партиен другар и с партийна злоба и възмущение атакуват враговете на партията.

loading...

ВСС направо натрапва на вниманието ни подкрепата на трудовите колективи за номинацията на Иван Гешев. Интересно защо на същата страница няма и становищата и възмущенията на други колективи и граждани от същата номинация. Направо ми изглежда като политтабло “Наша гордост” едно време.

Ай, спрете се! Оляхте се до степен на отвращение не само на нормалните юристи, но и на всички български граждани. Знаем, че ще си го изберете, полезен ход нямате при тази зависимост, ама все пак….как се гледате в огледалото?

Скоро очаквам на страницата на ВСС и на прокуратурата да качат снимка на Боку как гледа строго и гневно с насочен към матрияла пръст и надпис: “Ти подкрепи ли Гешев!?!”….

Усещане за гнусота, мазнота и преобръщане не на файловете, а на правото….

И правото ни става същото като тези, които се упражняват по върховете. И които явно не са се упражнявали в университетите.

Елена Гунчева, Фейсбук

loading...
Load More Related Articles

Check Also

И какво ще направите, когато не се уплашим?

Тактиката на ГЕРБ от десетилетие е постоянно да държи в страх българския народ. Преди това…