Home Рубрики Ало, властта! В неподходяща среда си, Борисов!

В неподходяща среда си, Борисов!

1 min read
0
0
676
Бойко Борисов

Лъжата, когато се сблъска с хладилника и сметката, веднага лъсва. Може би премиеринът има предвид изследване, наравено сред членовете на ГЕРБ, наредени около държавната хранилка. Защо ГМР /Главната Мутра на Републиката/ не попита хората по селата, с които се прегръща, какви са им месечните доходи?

loading...

Как тогава да приемем статистиката, че повече от половината българи са работещи бедни? И че затъналите в дългове са повече от допустимото. Как да приемем милионите изпълнителни дела, защото хората не могат да си плащат сметките? Как да приемем стотиците семейства, загубили жилищата си и имотите си.

Доходите се били вдигнали! НАГЛОСТ, ПРЕМИНАВАЩА В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! А колко се вдигнаха данъци, такси, цени? Колко поскъпнаха лекарства, детски стоки? Нови тол-такси, нови застраховки ГО, нов данък върху МПС, предстои вдигане на такса битови отпадъци…..

Да се хвалиш с “голямо вдигане” на доходите в държава, в която живеят най-бедните хора на целия континент, наистина е плод само на ментално увреден мозък. И пълна липса на осъзнаване на реалността.

Хората гледат телевизора. Ама след това си отварят портфейла, гледат си сметките и хладилника. Лъжата е до време!

И….Бойко….пази се от гнева на бедните! Той няма да се спре с мирни протести на магистралите далеч от теб!

Елена Гунчева

loading...
Load More Related Articles

Check Also

И какво ще направите, когато не се уплашим?

Тактиката на ГЕРБ от десетилетие е постоянно да държи в страх българския народ. Преди това…