Home Рубрики Ало, властта! Я да не ме плашите!

Я да не ме плашите!

2 min read
0
0
89
Борисов

Бавно и полека, кукловодите налагат темата за задължителното ваксиниране. Нямало да можем да пътуваме без ваксина, нямало в институции да можем да влизаме, нямало да ни лекуват. Сега и нямало да ни обдишват, ако не сме ваксинирани. Тоест – йок ваксина, йок живот! Бе вие чувате ли се какви ги дрънкате?!!

loading...

Да ви напомня, че здравната система се издържа от здравните ни осигуровки. И не стига, че ви издържаме, ами и ще ни казвате кога ще ни лекувате и кога ще ни отказвате.

Вие къде се намирате, бе?!? Че нали аз ви издържам с данъци и осигуровки? С моите осигуровки ви плащат заплатите, бонусите и всичко останало. И с моите пари ще ми заявявате нагло, че ще ми отказвате да ме лекувате, защото не съм дебил да се боцкам с вещества, които нито са изпитани както трябва, нито се знае какви странични ефекти ще имат. Да ви обясня, дебили прости, че медицинските експерименти са ЗАБРАНЕНИ.

Така, че, хайде по-кротката. Не всички сме дебили, не всички сме овце. И започва да ни писва. Не можете да контролирате света! Не може да контролирате всички. Може да се опитате да ни избиете, но не и да имате власт над нас! Защото, както се казва, няма власт над оная глава, която е решила да падне за свободата!!!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Въпрос към правителствения пресцентър:

Защо премиерът Борисов не използва дронове, за да наблюдава дистанционно как се строят маг…