Home Рубрики Ало, властта! Знаете ли, тези наистина искат нашата смърт! Ковид изповед на една обикновена българка

Знаете ли, тези наистина искат нашата смърт! Ковид изповед на една обикновена българка

2 min read
0
0
44
Коронавирус

Не мислех да пиша, но преди малко по БНР слушах един доцент, математик, който заяви,че смъртността от КОВИД ще достигне 100% до две седмици. Да разкажа защо.

loading...

Аз от две седмици съм с кашлица и температура. Отидох при личната ми лекарка и тя ми предложи да си направя тест. Настоях за антибиотик. Пих го 6 дни. Нещата се нормализираха. Но свърши и започна температура и отпадналост. Отидох при личния лекар. Съгласих се на снимка на бял дроб и тест. Изпратиха ме в Кнежа. За бързия тест, който излезе положителен, ми взеха 60 лв. Без осчетоводяване. Трябвало да мина и на писиара. Чаках 1 час на студа, в една бивша затворена сграда на бивше счетоводство. И там дадох 90 лв. Всичко ми излезе 150 лв. Пенсията, която Борисов ми даде за 3 месеца. Получих положителен резултат.

От три дни съм под карантина. Обадиха ми се от лабораторията, от РЗИ, от Общината, а днес един господин ми връчи заповед за някакви наказания.

Обадих се на личната лекарка за резултата. От три дни я търся за някакво лечение. Затварят ми телефона. Да съм си седяла на топло, да пия чайове, селени, стимуланти, лимони, мед. Това и правя. Влязох в статистиката на мутрите, за да си отчетат парите. И до там стигна.

В момента слушам Здравния министър. Имало болници, кислородни апарати. А и имунизации. Слушам го и имам желание да му разбия мутрата на екрана. Не мога да изляза да потърся адекватно лечение. Дъщеря ми ме напътства от разстояние. Добре, че я имам. Този, с когото живея ме обвинява за теста, който не трябвало да правя, защото и него карантинираха. И мисля, че е прав.

Влязох ви в статистиката, гадове и с това приключи цялата ви организация, лечение, грижа за болния. Чакам влошаване на здравословното ми състояние. Имам придружаващи заболявания: хипертония, предсърдно мъждеене, два стента.

Знаете ли, тези наистина искат нашата смърт.

Няма никаква организация и го видях в болницата в Кнежа. Бедна, без персонал, с пусти коридори, студ. И никаво внимание, лечение. Оставени сме на произвола, в ръцете на Господ.

Аз такова чудо не съм изживявала. Сериозно болен човек да бъде изолиран без медицинско лечение и да ми съобщават, че смъртността ще стигнела предела. Как няма да умират хората,изроди.

Отхвърлени, необгрижвани. Може би някоя медицински и политически изрод ще ми обясни този нонсенс, този Параграф 22. Здравната ни система е унищожена, управляват ни убийци, нужни сме им за статистика и за погребалните бюра. Такава е истината за обикновения човек.

Спирам до тук, защото ,както казваше татко: Един. шмайзер ми дайте, да им видя сметката на тези убийци, во главе с онази мутра, която е виновна за това унищожение на българите.

Анелия Царянска, Фейсбук

Load More Related Articles

Check Also

Въпрос към правителствения пресцентър:

Защо премиерът Борисов не използва дронове, за да наблюдава дистанционно как се строят маг…