Home Рубрики Анализи Как Тръмп и САЩ поставят Европа на прицел

Как Тръмп и САЩ поставят Европа на прицел

1 min read
0
0
332
Очаквайте завръщането им

Информацията за решението на американския президент Доналд Тръмп за излизане на САЩ от договора за ракетите със среден обсег е лоша новина за Европа.

loading...

Защо? Ще попитате.

Простичко е. Договорът засягаше ракетите със среден обсег / от 500 до 5000 км. / с наземно базиране. Излизането на САЩ от договора ще им позволи да наложат на своите европейски заложници да бъдат разположени на тяхна територия такива ракети с ядрени бойни глави. Всъщност това е част от тактиката на САЩ за превантивен ядрен удар. Вече сме наясно,  че такива ракети ще бъдат разположени в Полша, Румъния и България, като най-верни кучета на Вашингтон.

Какво означава всичко това за Европа. Първо, Русия ще вземе на прицел всички места в европейските държави, в които са разположени подобни ракети. Към тях ще бъдат насочени руски ракети, които не е изключено да бъдат с ядрен заряд. Това означава, че тези страни от Европа просто ще бъдат изпепелени при една война.

Просто на Вашингтон и на Тръмп им е през оная работа за Европа. Тяхната цел е разрушаването, превземането на Русия и Европа е изпепелена земя, пушечно месо в постигането на тази им цел.

Между другото САЩ си мислят, че по този начин ще се наложат над Русия, че е ще я сринат с нова надпревара във въоръжаването. И това им е голямата грешка. Другите големи грешки са манията им за изключителност и манията за недосегаемост. Тези им мании ще ги закопаят.

loading...
Load More Related Articles

Check Also

COVID-19 окончателно разби либералното статукво

Със светкавична бързина си отива един свят, който смятахме за вечен. Светът, в който власт…