Home Рубрики Анализи Седмицата с Елена Гунчева. Събитията и случките на Територията до днес, 2 март 2019

Седмицата с Елена Гунчева. Събитията и случките на Територията до днес, 2 март 2019

1 min read
0
0
678
Елена Гунчева

Добро утро, българи! Какво се случи на Територията до днес, 02 март, лето Господне 2019:

– И ЗАМИРИСА НА БАРУТ. Безспорно се набива в съзнанието все повече военната тема. Оказва се, че сме били предният /отпреде, както би казала наша Цвета/ фланг на НАТО, та да сме си знаели, че трябва да сме готови да защитим интересите на САЩ, пък ако ще от България само мокро петно да остане. В този ред на мисли, видният БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН от еврейски произход и съзнание Соломон Паси предложи на Територията да се разположи ядрено оръжие. Малиии, ще станем и ние ядрена сила. То, вярно, ще дойдат още повече американци и ще има още повече бази, защото и доказан идиот не би оставил подобно оръжие в ръцете на Шкембе войвода. Та, ще тръгваме, значи, да нападаме Русия от наша територия и с ядрено оръжие! Впечатлението, че България се управлява от шайка нелекувани пациенти на психиатрията, все повече се засилва. Проблемът е какви тежки поразии ще направят, преди да ги приберат в тапицирани килии….

– АМЕРИКАНСКИ ПЕХОТИНЦИ ЗА БОКУ. Тъй като сме „отпреде” на НАТО /простете за думата, но не се съмнявам, че Пекинската патица и на разговори с чужди политици употребява подобни думи, та да влезя и аз в тон, да се впиша в българската политическа мисъл /, Чичо Сам изпрати 400 войници /не уточнявам дали са мъже, трябва да бъдем толерантни, може да са от който пол си искат/, да правят нещо на базата в Ново село. Има някакви притеснения за изпитания на оръжия с обеднен уран и повишена радиоактивност в района, но ние знаем, че американците не правят таквиз работи. След като са без пари в бази на българска земя, сигурно са съзнателни и няма да правят проблеми. А и да направят – какво ще им кажат нашите политици, дресирани в САЩ? Интересното е, че „учението” ще съвпадне с изборите. Заедно с предложението на Шкембе войвода армията да се намесва при масови безредици, става ясно, че шайката очаква такива и си е изпросила помощ също като Хуйайдо. Интересно е, че дойдоха, а никой не казва за какъв срок….може пък и да останат, нали са в своя колония? По този повод са спомена, че пропуснатите ползи на България от наем за базите е около 2 милиарда долара. Колко сме благородни! Може да няма пари за децата и пенсионерите, но за американците винаги сме готови да ги обслужим в поза „партер”.

– ОБЪРКАХМЕ БРОШУРИТЕ. Друг голям скандал на Територията през седмицата беше раздаването на брошури за еднополовата любов с картинки на учениците в Ямболско. Не точно научни и образователни, а по-скоро клонящи към порнография. Естествено, след скандала, всички политици панически се разграничиха и така и не се разбра кой е виновен. Моята теза е, че листовките са били за американските войници в Ново село, ама са объркали доставката. И сега горките ще останат без материали за четене. Ако сме гостоприемни домакини, незабавно трябва да им ги изпратим. Да си уплътняват времето, докато чакат Боку да поиска помощ.

– ДЖЕНДЪР АНКЕТА. Друг джендърски скандал е анкета в някои училища, в която децата могат да посочат, че са от трети или тридесет и трети пол. Родителите побесняха, а Министърът на образованието се направи на ударен с мокър парцал. Щял да пита ЕС дали да махне анкетата. Единствените, които трябва да пита, са българите. А нашата позиция е ясна. Поне децата пожалете. И без това образованието е джендър – идеология и възпитава децата ни да са беззащитни овце, защото такива ви трябват, за да управлявате. Беше и денят на „розовата тениска” в училищата. Така трябвало да се покаже толерантност. Ами защо не черна например, да покажем толерантност с ония? Личният ми пример като майка беше да изпратя синът си с черна блуза с череп и кости на нея. Толкова за личната ми толерантност към розовото.

– ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ВЕТО. Блестящата правна мисъл на гербавите сътвори ново безумие. Не стига, че Президента се опита да поправи гафа им с Изборния кодекс, ами и са недоволни. Разбра се, че щели да отхвърлят ветото. Разбира се, в Конституцията няма процедура „отхвърляне или приемане на вето”, което означава, че кучето и пет мандата да гледа месаря, пак няма да се научи на нищо. Интересното е, че трябва да се гласува дали да се приеме закона отново или да не се приеме. Опитвайки се да вляза в техния мисловен път, предполагам, че ще приемат отново закона. Което пък означава, че няма как да го променят….омагьосан кръг, овъртолили са се като патета в кълчища. Блестящата мисъл на Барни Ръбъла на правото поразява направо като ядрено оръжие в правото – след него остава само пепел.

– ДАНС Е ЗА НАС. Разбираме от доклада на Европейската комисия, че сигнали срещу политиците за пране на пари, не се разглеждат. Няма осъдени, няма разследвани. Както винаги казвам: Гербав виновен няма! Затова естественият извод е, че ДАНС е само за нас – материала. Да проследят дали някой няма да забогатее прекомерно и да застраши властта или пък да не си отчита където трябва комисионните. С тази цел се опитаха да превърнат всеки българин в доносник. Значи материалът се подрежда така: гербав, доносник, гербав, доносник….За съжаление надеждите на същия материал, че някой, в случая Лаура Кьовеши ще ги оправи, са безпочвени. На първо място, ако сам не се оправиш, никой друг няма да те оправи, и второ – правомощията на европейската прокуратура са ДА ЗАЩИТАВА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ, а не българските граждани. Ние сме си избрали престъпници, ние трябва да ги махнем, никой не може да го свърши вместо нас!

– ЦЕЦКУ СЕ ОЛЯ. Започвам да съжалявам Цецку. От ранни зори с пяна на уста започва да говори за дезинформация, фалшиви новини, хибридни атаки и споменава Президента поне два пъти в изказване, че той е пречката България да цъфне и върже и изобщо не го кефел. Е, нас ни кефи! Когато човек си взема хапчетата, не изпада в такива крайности. А излишният стрес явно е обострил състоянието на Цецку. Да се надяваме, че ще го приберат за лечение, преди да е станало късно.

– ВЪЗМУЩЕНИЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ИНТЕРЕСИ. Президентът Радев в Кошице достойно защити България и българските интереси, като подчерта, че не трябва да се допуска чужда намеса относно енергийните проекти в България. Това естествено предизвика вълна от герберско възмущение, че си е позволил да каже това, което голямата част от българите мислят. България няма приятели, а има интереси! Кое не е ясно на гербавите?! Или може би при тях е принципът: Ние искаме пари, родина ни всяка държава, която ни ги дава!

– ОТРЕДЕ НА НАТО. Столтенберг намери за удачно няколко дена преди визитата на Медведев да напомни на колонията, че сме „отпреде” на НАТО, така да се каже, в първите редици на боя срещу Путин и руската мечка. Да се готвим. И да не забравят гербавите на кого дължат уважение, признателност и послушание. Ако много слушкат, ще им изпратят и ядрено оръжие да се защитават!

Утре е Трети март – Освобождението на България от ТУРСКО РОБСТВО. По този повод тези дни качих едно видео на Цецку, в което той твърди, че на Шипка опълченците и руснаците са се биели срещу турските „представители”. За него робство няма, ако живееше по онова време, щеше да е първа подлога на законната османска власт и да се възмущава от въстанията и хайдутите. Сега му остава само да не почита националните празници и българската история.

По стара негова традиция Боку май отново няма да е на Шипка. Разбра се, че Пекинската патица ще е там да поздрави материала. Голяма чест! Материалът започва вече да се чуди, дали като национален празник пък гербавите не отбелязват 4-ти юли?

Бог да пази България и да си прибере вересиите, че много ни стана! И да си припомним, че Бог дава, но в кошара не вкарва. Вместо да чакаме някой да ни освободи и да ни оправи, да го направим сами!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Седмицата с Елена Гунчева. Какво се случи до днес, 4 май 2019 г.

Какво се случи през последните две политически седмици до днес, 04 май лето Господне 2019:…