Home Рубрики Коментарът на ... 100 точки по стоточковата Барни-Ръбъл скала

100 точки по стоточковата Барни-Ръбъл скала

1 min read
0
0
322
Данаил Кирилов

В предходната публикация качих творението на Барни Ръбъла за Независимия. Насладете се, това трябва да влезе в учебниците. В глава: “Как да оплескаме всичко, да не свършим нищо и с един удар да нарушим Конституцията и да заобиколим закона.”.

loading...

На мислителите, които се решат да прочетат творението, препоръчвам да обърнат внимание, че Независимият /избран от прокурорската колегия, която включва и главния прокурор/, може да възлага отделни следствени действия НА ПРОКУРОРИТЕ И СЛЕДОВАТЕЛИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНАТА СЛЕДСТВЕНА СЛУЖБА. Тоест на прокурорите, подчинени на Главния прокурор. Е, не мога! Ако някой студент първи курс право изтърси подобна глупост, не само няма да стигне до втори курс, ами направо ще му забранят да стъпва в юридическите факултети.

И може би аз не съм догледала нещо, ама какво се случва, ако се се стигне до обвинение?!? Кой ще повдигне обвинение на главния прокурор? Че само за разследване се говори. Кой ще го съди? Кой ще изготвя обвинителен акт и ще провежда разпити?

Барни, душко, не се сърди, ама да ти пратим от нашите стажанти, читави юристи са, ще се справят много по-добре и ще предложат нещо, на което няма да се смее цял свят!

Елена Гунчева

* Eдин Ръбъл е глупостта и тъпотията, съдържащи се в едно изречение на Барни Ръбъла.

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Вие, които отминавате….

Всеки ден виждам лицата на тези, които с безучастни очи гледат протестите. Или с подигравк…