Home Рубрики Коментарът на ... А вие защо биете …..?

А вие защо биете …..?

1 min read
0
0
58
Президентът сне доверието от правителството

Скандалите в България са ежедневни и всичките са свързани с управляващата шайка герберасти и патриоти. Не минава ден, без обществото да бъде сюрпризирано с нова порция кражби, некадърност, лобизъм и нарушаване на основни разпоредби на Конституцията и законите. Покрай излезлите записи и снимки, цял свят разбра какво се случва в България и най-голямото изумление е как продължаваме да търпим подобен абсурд и гавра с народа и държавата.

loading...

По поведението на шайката оставаме с впечатлението, че са ангели небесни и хвъркат из небето, спасяват ни, а ние, проклетите, се опъваме и ги критикуваме. Досущ като обидени девици се държат при всяка разкрита далавера, кражба, престъпление или некадърност. А главната прокуратура е приела за основен принцип на работа “Гербав виновен няма!”.

За да отклонят вниманието от абсурдната корупция, престъпления и некадърност на властта, гербавите насочиха атаките си към Президента и хората около него. Забелязва се атаката срещу съветници и секретари на Президента Радев. И активизиране на скрити досега тролове на ГЕРБ, които започнаха синхронизирана атака в социалните мрежи.

На принципа “Пък вие защо биете ….?”. С надеждата по-дебилните да пренасочат вниманието си от огромните кражби, некадърност и наглост на ГЕРБ, към враговете на Борисов. И да отклонят вниманието на обществото, пък в краен случай, да окалят всички, след като те са потънали в кал до ушите.

Когато се бориш с кален и мръсен човек, няма начин да не те оцапа. Почтената политика е непозната за хора, които нямат никакъв друг шанс да постигнат нещо в живота, освен корупцията във властта. Те ще се защитават с всички сили срещу всичко светло и почтено, което се опитва да ги разгроми.

С една разлика – чистите хора винаги си остават такива, защото по душата кал може да полепне, само ако е направена от кал. Като стратегия да окаляш като себе си противника може и да изглежда добро решение, но в дългосрочен план ще им донесе негативи, защото истината се вижда. И ще обединят всички срещу себе си.

Мафиоти, сър! И цървули!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Кеф с кефки и шкембе

В Пловдив имаше днес някакво събитие на армията. Бяха разположили някакви ракети, някакви …