Home Рубрики Коментарът на ... Американският асансьор на ръба

Американският асансьор на ръба

2 min read
0
0
26
Цветан Цветанов

Без всякакво съмнение зрелищата са на високо световно ниво в България. За съжаление са съобразени и със средното интелектуално равнище на аборигените, тоест на нас. Но пък не минава и ден, без на политическата сцена да настъпи нов шок и ужас.

loading...

С погнуса и нездраво любопитство изгледах инициативният комитет за Цецковата партия, незнайно защо наречена “Репбликанци за България”, или съкратено – партия РЪБ. Първото впечатление е за много, ама много налети пари. И явно американското политическо ноу-хау на олизани физиономии, скъпи костюмчета, пластмасови усмивки и кухи, но добре звучащи фрази.

Цецкоу очевидно е добър ученик. От просто момче за всичко го излъскаха и загладиха и изглежда почти човешки….стига да не се сетим за досегашната му политическа кариера. И усмивките и тежкарските думи не могат да прикрият липсата на морал, почтеност и елементарна човечност.

И преди и Цецкоу да започне да ни спасява, му давам едно безплатно предложение за ПР – да вземе да върне на държавата онези 40 000 лева, на които лекарите осъдиха България. Онези същите, за които Цецкоу от трибуната на НС чете СРС-та и ги нарече убийци на бебета. Та да си плати масрафа, преди да ни спасява, моля!

Не разбрах също какви са идеите на новата партия – всеки член с асансьор!?! Всички под крилото на псалмите /теорията е, че Цецкоу е избрал апартамент, защото сградата е изрисувана с псалми да пазят живущите/? Или просто Мустафата си е събрала агентурата и платените българоубийци на едно място?

Политиката е мръсна работа. И точно затова не трябва да се допускат мръсни хора в нея! Моралът и почтеността трябва да са основни изискваия към политиците. А престъпниците, вместо да учредяват партии, да са в затвора!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…