Home Рубрики Коментарът на ... България – девета глуха в ЕС

България – девета глуха в ЕС

1 min read
0
0
21
Елена Гунчева

В сряда лидерите на Европейската Комисия спешно се събират да обсъдят ситуацията в Беларус. Там, както знаем, се проведоха редовни избори, резултатът от които обаче не изкефи еврогейските ни партньори. Видиш ли, в Беларус имало протести /от три дена, броено от днес назад/. И това явно притеснява ЕК.

loading...

Как пък се не притеснихте от продължилите ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ протести срещу корумпетата, които подкрепяте в България? Как не се притеснихте, че България е най-бедната и корумпирана страна-членка на ЕС и българите повече не искат да търпят това? Как не се притеснихте, че в европейска страна на съюза има протести срещу безобразната корупция и липса на върховенство на закона, а вие освен една декларация дори не обсъдихте въпроса?!?

Ето това са ни еврогейските съюзници. На които им харесва България да е колония, управлявана от корумпета, с които прекрасно могат да се разберат срещу размяната на някои блага. Те не искат втори Виктор Орбан. Нито някой, който ще отстоява националните ни интереси. Те си искат колония.

И цялото им лицемерие на ценностна система и демокрация се пропука и падна при събитията в България и Беларус. Защото явно едните протести са по-важни от другите и едната корупция не ни засяга, защото е наша корупция!

Брюксел, с много сгрешихте. Защото дори българите с европейска нагласа започнаха да се питат защо така оглушително мълчите за България и корумпето Борисов, което си го прегръщате по срещи на върха! И веднага реагирате за Беларус на тридневни протести. Нещо не е наред при вас….

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…