Home Рубрики Коментарът на ... Бетон сме – затвърдихме 111 място по свобода на словото!

Бетон сме – затвърдихме 111 място по свобода на словото!

1 min read
0
0
211
Стефан Северин

Ние вече задминахме дори онези африкански държави от дивите джунгли, където , ако не им харесва, свалят главния редактор от клона и го пекат чеверме!

Папагалските медии, които славословят Вожда от Банкя, си разчекнаха устата да коментират как се стигнало до листата на БСП. Слюнки не им останаха, какви ли не шаблони пуснаха в действия: инфарктен пленум, кризисен момент за БСП, разцепление… Така те наричаха демократичното подреждане на евролистата. А това беше показно упражнение на демокрация в действия.

Я си представете подобна картина в ГЕРБ? Само за миг си представете, че Бойко и Цецко Апартаментчик предлагат листа, а националното им ръководство опонира и предлага други? Само някой и лек намек да направи и ще го няма в стройните редици на авторитарната партия. В ГЕРБ подреждането на листата си е паракселанс вождизъм и авторитаризъм, граничещи с култ към един случайник в политиката.

За да хвали Борисов Станишев, значи е ясно кой му е угоден.

При Станишев Борисов си разпасваше пояса както си иска.

Нинова го кастри на всеки ъгъл и не му дава мира.

Пуснат беше в ход най-силният троянски кон в БСП -Георги Гергов, беше подсигурен милионно, за да разцепва БСП, тя да се свие до една съглашателска партийка – нещо като патриотите, а „слонът в аптеката на политиката” да си я мачка както иска.

Затова беше и номерът на Първанов – крадене на име на коалиция, затова беше и крокодилската загриженост на Борисов за Станишев и европейските социалисти.

Защото Борисов е за Истанбулската конвенция, както и Станишев, а БСП зае критична позиция.

Борисов и Станишев са за загробващия имигрантски пакт, БСП го отхвърля..

Странно е, че когато самообявилите се за патриоти управляваха, беше подписан най-продажният договор с Македония.

Сега какво ще обясняват на своите избиратели продажниците Сидеров, Симеонов и Каракачанов?

Сидеров подкрепя правителството на Борисов и русофоба Цветанов, а в телевизията си се прави на най-яростен русофил. Толкова яростен, че с негова подкрепа това правителство прие за главен враг на България…Русия!

Но за това папагалските медии не обелват и дума. Важно е от сутрин до вечер да се говори за инфарктни пленуми, за въображаемо разцепление на БСП / имаше опит, ама не успя!/ и колко велика личност е Станишев. А най-великата –няма спор, е Борисов!

Стефан Северин, Фейсбук

Load More Related Articles

Check Also

Възпираме мераци

Нарцисизмът е сериозно отклонение. След като огря Територията и Белия дом, днес Борисов се…