Home Рубрики Коментарът на ... Без майтап няма такава държава. Премиерът блесна

Без майтап няма такава държава. Премиерът блесна

1 min read
0
0
190
Елена Гунчева

– ПРЕМИЕРЪТ БЛЕСНА. ПИПНЕТЕ, РАДВАЙТЕ СЕ. Сутринта при Хекимян Бойко Борисов даде интервю, което дълго време ще служи за забавление на народа. С изненада разбрахме, че всички можем да пипнем и да се радваме на най-големият брутен вътрешен продукт в България, че медицинските сестри получавали достатъчно пари, но сега го видели, Него, че има пари и затова искали, че дал пет милиарда за здравеопазване, че африканската чума, Костинброд, козичките и Истанбулската конвенция се раздухват от вражески щабове. Четиридесет минути Али баба и четиридесетте разбойника, концентрирани в личността на премиера, втрещяваха народа. Всъщност есенцията на интервюто беше: паникьосан съм, не знам какво да правя, всички са ми виновни.

– ДА ПРЕВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ В МАЗНО ПЕТНО. Американската военна корпорация РАНД поиска разполагане на ракети в България и Румъния, насочени срещу Русия. В доклад се посочва, че Русия се опитвала да ни отдалечи от САЩ и ЕС и било правилно тук да се разположат американски ракети, насочени срещу руснаците. Русия се опитвала да ни въздейства чрез „Турски поток”, а било ясно, че можело да сме само транзитна страна. Трябвало САЩ да се противопоставят и да ни превърнат в преден фланг на натовската армия срещу Русия. Може на много хора това да не им е направило впечатление. Аз го отбелязвам като важна новина с оглед намеренията на САЩ, които се правят на „стратегически партньор” на България, да ни превърне във военна мишена. И отново да попитам какви стратегически интереси имат американците на другия край на планетата, в Черно море? И защо не воюват на собствена земя, а се опитват да ни превърнат нас в пушечно месо. Някой осъзнава ли, че в момента, в който в България се разположат ракети, или ядрено оръжие, само мазно петно може да остане от тринадесетвековната ни държава и народ? И е крайно време да се потърси сметка от националните предатели, въвлекли ни в това безумие!

– БЕЗ МАЙТАП „НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА”. Новоучредената партия на шоуто, наречена „Няма такава държава” вече си направи сайт. Изкушението да дам професионално мнение за „колегите”, обслужващи партията, е голямо. Като подминавам името и логото, които са в нарушение на Закона за политическите партии, ще се спра на нещо друго. В сайта им е посочено, че ПП „Няма такава държава” Е РЕГИСТРИРАНА по Закона за политическите партии. Такова нещо няма как да се случи. След учредителното събрание следва събиране на членове, не по-малко от 3500 пълнолетни български граждани. Всъщност в устава има един шстмесечен срок, в който оглеждат кандидатите за членове, преди да ги приемат. Бая сгледа ще бъде! Попълват се три вида декларации за различните видове учредители, членове на инициативния комитет и членове на партията. Чак СЛЕД ТОВА се подават документи за регистрация на партията в Софийски градски съд. Като задължително се представя удостоверение от фирмено отделение към регистъра на политическите партии в СГС, че името е свободно и може да се регистрира партия с такова име. Не е ясно дали има издадено подобно удостоверение. Но до регистрацията по ЗПП много още циркове ще изгледаме. Не лъжете хората поне! Може и да ви регистрират…някой ден, но не днес! А всъщност те подкрепят да влезем в Еврозоната, тоест да приемем еврото, въпреки че на допитване, организирано от „Възраждане”, хората категорично бяха против. Та, Слави, нали уж се вслушваше в гласа на хората?

– НОВ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ САМО ОТ ЕДИН МИЛИАРД. За по-малко от пет месеца държавата поема нов дълг от един милиард лева. Отново е отворена емисия от държавни ценни книжа, пуснати юни тази година и с падеж 2019 година. Но иначе просперираме. Интересно защо тази сутрин Хекимян не попита Борисов защо при този просперитет вземаме милиарди дългове и колко е задлъжнял всеки български гражданин, откакто ГЕРБ ни управлява?

Елена Гунчева

 • Бойко Борисов

  Оня пак лъже!

  “Винаги взимам управлението от БСП на дефицит, винаги взимам празна хазна. Дори Серг…
 • На кого ни оставяш, Бацеее?

  На кого ще ни оставиш, Бацеееее?

  Вчера Борисов при среща с матрияла си в Ямбол, заяви, че ако започне да се стреля с ракети…
 • Приключенията на Баце из Ямбол

  Приключенията на Баце из Ямбол

  След като дохвърча до Велико Търново да води предизборната агитация на кандидата на ГЕРБ и…
Load More Related Articles

Check Also

Суверенитетът изключва инструктажите

Главният прокурор и Номинираният за такъв са били на тайно посещение в САЩ. По-скоро не по…