Home Рубрики Коментарът на ... Битката е за България

Битката е за България

2 min read
0
0
38
Лъв

Излишно е да се обяснява на администрацията да не подкрепя тези, които я държат на работа въпреки мързела и некадърността /малкото свестни професионалисти пък вършат работата на останалите 80 % партийни кадри в институциите/. Излишно е да се обяснява и на тези, които поради скудоумие и образователни „реформи“ нямат елементарен импулс за разумно мислене. Излишно е да се обяснява и на тези, които виждат в изборите само плащане на едни кинти, които ще им стигнат да се напият и наядат на корем.

loading...

Аз се обръщам към онези, другите – мислещите, българите, образованите и родолюбиви граждани на България. Тежестта на избора и решението е наша. Винаги народите са водени от малцина, които са осъзнавали отговорността си за решенията и бъдещето на държавата си. Тези, които се чувстват българи, тези, които поставят България над евроджендърските ценности и мръсната и вмирисана кочинка, в която управляващите ни набутаха, тези, които няма да се примирят с унищожаването на Родината ни – отговорността е ваша!

Промяната трябва да я направим ние! Колониалната зависимост на Родината ни няма да позволи управляващи или психодесни да направят нещо, с което да помогнат на България. Аз приравнявам тях към националните предатели и врагове на България. И борбата ми ще е и срещу тях.

Ние трябва да сме тези, които ще се изправят. Ние трябва да  бъдем непримиримите. Ние трябва да покажем, че не ни е страх. Ние трябва да покажем, че за 50 лева не могат да купят бъдещето на децата ни и Родината ни. Ние трябва да покажем, че сме БЪЛГАРИ!

Всичко зависи от нас. Отворете широко разума си и ще осъзнаете, че ние сме сила, от която се страхуват. Манипулациите, които правят, се пукат като сапунени балони пред истината и реалността, която ни заобикаля. Време е да осъзнаем, ЧЕ ТУК И СЕГА Е БИТКАТА ЗА БЪЛГАРИЯ!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Тяхната партия е властта

Много смешно ми става, когато започнат да ме плашат с комунисти. Знаете ли, познавах такив…