Home Рубрики Коментарът на ... Бизнесът приключва „пренареждането“, предстои „нов ред“ в политиката. От кокаина до „руколата“. Рестото

Бизнесът приключва „пренареждането“, предстои „нов ред“ в политиката. От кокаина до „руколата“. Рестото

2 min read
0
0
433
Предстои

На 3.05.2019 година АФЕРА написа:

loading...

ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! СТАВА ТОВА, КОЕТО ПИСАХМЕ: БОРИСОВ ГИЛОТИНИРА ЦВЕТАНОВ, САМ ЧИСТИ СВОИТЕ, КАКТО МУ Е НАРЕДЕНО, И ПОСЛЕ ИДВА НЕГОВИЯ РЕД!

На 6 май т.г. Слави Трифонов обяви краят на „Шоуто на Слави“. Общи лафове, благодарности и прочие. Задава се друга „роля“. За нея още се мълчи официално, защото, както вече АФЕРА писа, вододелът е „евро изборите“.

И пак, както го рекохме: БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗБОРИТЕ!

От осем месеца тече ПРЕНАРЕЖДАНЕ на бизнеса в България. На едрия бизнес. Единствена АФЕРА го написа и проследява този процес регулярно.

Куп мощни фирми, холдинги и бизнесмени прехвърляха и се разделяха с бизнеса си, който, впрочем, преди години бяха получили на тепсия.

Идва време за „рестото“.

На някои от тях е даден срок „да помислят“ до септември, други са споходени от … „руколата“. Трети, като един корпулентен шишко, е прехвърлил де що могъл, но не е сигурно дали ще бъде оставен елегантно да се спаси в чужбина, или няма да бъде предаден на българския народ „изпечен“ в тава от самия … министър – председател. Четвърти, които станаха за една нощ от келнери собственици на туристически комплекси по времето на „криминалната приватизация“, също ще повръщат ресто.

Самият министър – председател е с ултиматум поне от осем месеца насам – или си отиваш сам, или … НО! Преди това именно самият министър – председател, сам, ще трябва да извърши голямата чистка сред своите и да ги пусне всичките по пързалката.

Самият министър – председател заяви преди дни, че след евро изборите ще действа „брутално“ към всички от ГЕРБ, които били сгазали лука.

След като той ги опече подобаващо, иде и неговия ред… Какъв точно – зависи от пазарлъка и дали ще се прецени, че още ИМ трябва такъв като самият министър – председател.

След пренареждане на бизнеса в държавата, иде ред на политическото осветяване и пренареждане. Много от политическите „играчи“, които се изживяваха като „топ фигури“, ще бъдат изметени от полето.

Иде „нов ред“, който ще изисква нови правила на играта, изчистващи всичко и всички, довели държавата до тотална корупция, която вече пречи и на ОНЕЗИ, които сценарират ОБРАТЪТ.

Апропо, кокаина „разсипан“ край Шабла бе НАКАЗАТЕЛНО ПОКАЗНО  към един много влиягелен Първи в държавата, под диригентството на когото пространството тук е било залято от „китайски боклук“. Апропо, от стоката, „разсипана“ край Шабла, вече може да се намери „на пазара“, за сметка на „китайския боклук“… Онези, които знаят, знаят кой бе ударен показно, заради „китайската гувня“.

Американци и руснаци са „на договорились“ за нашата Територия.

Цветанов го чака тежка орисия. И не само него. Да се готвят „брутално“ подложените от Бойко.

А към есента се чакат „нови“ лица и „проекти“. Нов главен прокурор, който се знае отсега кой ще е. Нови лица на всички възлови позиции в държава, общини и прочие.

Съдебната власт ще бъде „пренаредена“ по „особен начин“, тъй като ако там трябва да РИЯТ, трябва да е с багери. Съдии и прокурори, продали съвестите си досега на Хунтата, ще имат „право“ „да избират“ – или ще работят както повелява закона, или ще последват съдбата на корумпетата.

ОБРАТЪТ не зависи от резултатите на евро изборите. Сценарият и процесите, течащи засега тихо и „вежливо“, се случват и ще се случват без значение дали БСП ще се изживява като победител или не. Няма да е решаващ фактор тази партия, няма.

Поживьжм, увидим.

Засега толкова.

Източник: Afera.bg

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Плашилата на главатаря и шайката пак са на линия…

Преглеждам днес разни новини и попадам на „мъдрите“ изказвания на двама души, които продъл…