Home Рубрики Коментарът на ... Бойко Борисов легна на науката

Бойко Борисов легна на науката

2 min read
0
0
54
Елена Гунчева

В култово интервю тази сутрин доц. Атанас Мангъров сподели за своите срещи с ГМР. Безспорно е, че след тях Борисов доста смени тона относно епидемията. Явно – о, чудо на чудесета – се е вслушал в здравия разум. Или пък е осъзнал, че генерал Годжи му носи само негативи.

loading...

Доцентът си сподели и отношението на Борисов към него. След като говорили дългоо, ГМР го пожелал и му казал, че „ако съм жена, щях да ти пусна“. Доживяхме! Не сме задръстени патриархални консерватори! Ей, премиерът ни е истински, доказан джендър! Урааааа!

В началото за Симитли се усъмнихме, въпреки откровенията на един бизнесмен. Но пък логиката е, че синът на ощастливилия Борисов кмет, след това става депутат. Не искам да мисля колко от депутатите и министрите са избрани по този нетрадиционен начин, използван предимно при избора на лични секретарки.

И отново си задавам въпроса – къде е дъното на блатото и на простотията?!? Утре Борисов това може да го каже и на Путин, и на Тръмп, и на английската кралица дори /ако допуснем, разбира се, кралицата да я убедят въпреки здравия й разум, да се срещне с това банкянско чудо/.

Ех, Бойко, ако беше жена……щеше да си на магистралата. За съжаление си премиер. Но мястото ти пак е там.

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Който копае ковид другиму…..

Най-накрая открихме нещо положително в Онуй – положителен тест за ковидясване. И сег…